Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczek z warszawy

mam 175 cm wzrostu

Polecane posty

Gość You talkin to me?
Aha, teraz już wszystko wiem. Idę się obwiesić.

Gość gość
A ja mam 13 lat i 171 cm i jestem dziewczyna - pewnie urosne jeszcze do 180... I dlaczego kobiety-kurduple ponizej 165 nie lubia panow 175? Nie mozevie brac takich co maja 190, bo oni sa zarezerwowani dla kobiet +180. Dopasujcie sobie mezczyzn do wzrostu a nie wybieracie tych najwyzszych. U mnie w klasie tez jest kolega 180 i kolega 150...

Gość gość
Nieprawdopodobne musi być zezwierzęcenie kobiet i najwyraźniej gonady całkowicie zastępują im mózg, skoro są zdolne do wylewania z siebie tak ogromnej kaskady żółci i chorej nienawiści skierowanej do mężczyzn o słabszym materiale genetycznym i niskim stężeniu somatotropiny w organizmie (bo takie właśnie czynniki warunkują niski wzrost) TYLKO I WYŁĄCZNIE właśnie za sam fakt, że owi dostali od przodków słabszy materiał DNA, którego te zezwierzęcone samice myślące hormonami i instynktami nie chcą powielać poprzez kopulację z nimi, intuicyjnie chcąc w ten sposób spełnić swą biologiczną "powinność" jaką jest eliminacja słabszych jednostek z obrotu reprodukcyjnego - im dłużej obserwuję te zwierzęta w ludzkiej skórze zwane kobietami, tym więcej mam dowodów na to, że są one podgatunkiem dalece bardziej zezwierzęconym od mężczyzn, czego jednym z wielu dowodów jest fakt, że niewiasty (w przeciwieństwie do facetów, bo ci z tego co widzę jakoś nie nawołują do eutanazji czy utylizacji brzydkich i grubych kobiet ani nie zamieszczają napastliwych i wulgarnych komentarzy pod ich adresem, a samiczki jak widać m.in. w tym topiku zdolne są nawet do ubliżania i złorzeczenia mniej atrakcyjnym panom jedynie za to, że ci im się po prostu nie podobają) nie potrafią tak po prostu poprzestać na samym tylko nieinteresowaniu się mężczyznami nieatrakcyjnymi biologicznie i nieprzydatnymi ewolucyjnie. O nie, one koniecznie muszą takowych obrzucić inwektywami i epitetami (to nie pierwszy topik na Kafe gdzie mało wyszukane określenia typu "g***o" czy "śmieć" używane w odniesieniu do niskich kolesi są na porządku dziennym) a w skrajnych przypadkach nawet nawoływać do ich MORDOWANIA (jak zobaczyłem ten tekst że niewysocy goście powinni się poddawać eutanazji autentycznie złapałem się za głowę, bo nawet człowiekowi mającemu tak ogromną wiedzę na temat kobiet jak ja ciężko momentami pojąć, jak karykaturalne i groteskowe formy potrafi przybrać samicza nienawiść do słabszych genetycznie osobników - co jak co ale życzenie ŚMIERCI obcemu człowiekowi który przecież nigdy nic złego swojej antagonistce nie uczynił, to jest już naprawdę ciężka choroba na którą współczesna medycyna raczej nic nie byłaby w stanie poradzić).

Gość gość
trafna analiza powyżej, te zwierzaki w damskiej formie rozzuchwalają się aż za bardzo, i to w złym kierunku, to już zakrawa na hitleryzm

Gość Sylvia ta dobra
Powinieneś iść do na odwyk od kafe i przeprosić wszystkich użytkowników za zakładanie takich c***owatych tematów, które nic nie wnoszą a tylko świadczą o twoim poziomie zamulonego dna. Idź spać nie zawracaj ludziom d..y, albo idź pomaluj paznokcie i ogól łydki.