Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30stkajuz

Mama mojego faceta zaczyna naciskac na slub

Polecane posty

Gość 30stkajuz

jestesmy dopiero 1,5 roku razem ,mamy po 30 lat i jego mama przy swiatecznym stole zaczela dawac nam do zrozumienia , ze dobrze byloby gdybysmy sie pobrali...Az mi sie slabo zrobilo.... Co bedzie jak ona sie dowie, ze ja nie chce miec dzieci ani slubu ? Chyba mnie znienawidzi. Narazie wszystko ladnie milo ale potem to chyba nie bede miala po co tam przychodzic

I tak z Tobą nie wygra, bo ślub z przymusu, albo za coś tam, albo pod wpływem czyimś tam jest nieważnie zawarty. Żeby był ważnie zawarty muszą obie strony go chcieć, więc Twoja niedoszła teściowa nic nie zrobi.

Gość 30stkajuz
wygrac moze i nie wygra ale za jakis czas to pewnie mnie znienawidzi ....Dla niej to normalnr, zr kazda para po jakism czasie bierze slub i pojawiaja sie dzieci. To bardzo tradycyjna rodzina

Gość 30stkajuz
aha i boje sie ze zacznie tak gadac memu partnerowi i dobije sie to na naszym zwiazku...jeszcze moj partner z przymusu mi sie oswiadczy

Gość 30stkajuz
i odbije sie to na naszym zwiazku.....jestem pewna ze bedzie mu od czasu do czasu cos mowila

Gość nbbbnx
Ja miałam podobnie i nasze kontakty się ochłodziły. To nawet lepiej , nigdy nie przepadałam za tęsciową . Tylko wizyty w święta i czasem dzwoni do synka :) Olewamy ją skutecznie od 3 lat i chyba dała sobie już spokoj.

Gość a skąd niby
ja też ukrywam [przed matką chłopaka,że nie chce mieć dzieci bo nie lubię bachorów :D

Powiedz jej, że ślub zawarty w taki sposób jest nieważny, to nic nie da. Może zrozumie.

Gość selin dijon
Hehe jak ja to znam :D mój facet też z bardzo tradycyjnej rodziny. Jakaż tragedia rodzinna nastała gdy okazało się, że po studiach mój facet nie wraca na łono rodziny, tylko zamierza bez ślubu zamieszkać ze mną. Przyzwyczaili się po czasie, wiedzą że nic nie wskórają. Ja się z nimi nie widuję, nie mam na to najmniejszej ochoty. Czym Ty się przejmujesz? Lalka, prosze Cię, chyba na siłe chcesz sobie stworzyć problem żeby móc się czymś pomartwić.

Gość 30stkajuz
sprobuje sie uspokoic:)