Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

promek

Są Niedopieszczone z Kalisza?

Polecane posty

Gość dental studio
Ja jestem z Kalisza. Pokaz swa twarz

Gość KALISZanka...
Ja jestem mega niedopieszczona. Napisz coś więcej o sobie. Ile masz lat z jakiej części kalisza jesteś i co proponujesz.

ad Dental_Studio Nie pokażę twarzy tak od razu , zagadaj do mnie na gg to pogadamy i może się wymienimy fotkami na maila. Na forum nie podaje linków do zdjęć mojej twarzy,ale powiem że jest nie brzydka. mój mail prometeusz 1(at)o2.pl , napisz coś do mnie , wymienimy się zdjęciami to może Cie bzyknę:) ad KALISZanka : HHmm to lubię konkrety :) A jak mocno mega jesteś nie dopieszczona ??? Na ile godzin sexu mam się przygotować :) A o mnie hhm - jestem przystojnym , wysokim 182 cm wzrostu,brunetem , mam fioła na punkcie sexu (tylko nie myśl że jestem prawiczkiem , miałem dziewczynę ale od paru miesięcy brakuje mi kobiety) ,lubię namiętność, ale na codzień jestem całkiem normalny. Mam 29 lat i jestem z dzielnicy Korczak. Proponuję na początek wymienic się zdjęciami , chciałbym zobaczyć jak wyglądasz , podaj mi swojego maila , albo od razu napisz na maila prometeusz 1(at)o2.pl (bez spacji przed 1) , to wyślę Ci moje zdjęcie w pełnej krasie , razem z twarzą. Czego oczekuję też od Ciebie . No a potem spotkanie , u mnie w mieszkaniu albo gdzies w plenerze :) Lubisz się kochać w plenerze? Tylko trzeba jakiś las mało nawiedzany znaleźć:)