Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mała_Smutna_Królewna

Dziwny przypadek

Polecane posty

Między mną a pewnym facetem nawiązał się flirt. Czujemy do siebie coś więcej. Pragniemy rozpocząć życie seksualne takie na maxa. No i piszemy sobie o naszych fantazjach. Aż nagle on chwilę się nie odzywa i nagle robi się niedostępny na gg. Wysyłam mu za kilka minut sms-a, co się stało, a on na to, że mu się komputer zawiesił. Napisałam, że jak coś to czekam na gg. Ale nie wszedł już. Wtedy napisałam mu esa, że schodzę i dobranoc. Ale już zero odezwu z jego strony. No i o co chodzi? Na serio mu się ten komputer zawiesił czy może zszedł z innego powodu....? Nie wiem o co biega. Napiszcie, jak myślicie, co to może być.

Miło by było, gdyby jacyś panowie się wypowiedzieli. Tak z męskiego punktu widzenia.

dżizas chcialabym miec takie problemy jak ty;/ nie napisal? i to jest taka tragedia, ze biedna nie wiesz co myslec? napisal ci, ze zawiesil mu sie komp i tyle, nie rozkminiaj, nie mysl za duzo bo myslenie szkodzi jak widac. jesli ma sie odezwac to to zrobi. a ty czekaj i nie zasmiecaj kafe, tutaj nikt ci nie pomoze.

Gość ojodahfibcf
Bo zwalil sobie przed kompem i juz nie bylas mu potrzebna... Proste

Gość jkhjkhkhjkhk
ło matko, ale ty masz dziewczyno problem... komp mu nawalił i system pewnie instaluje na nowo, to jest zajęty.. normalne... czy wy zawsze musicie szukać jakiś problemów tam gdzie ich nie ma?

Jestem ciekawa, kto instaluje system w nocy. A dzisiaj sobie był na gg. Tylko, ze ja weszłam na niewidoczny, bo nie wiedziałam czy warto. Ale to jest dziwne, jest taki nakręcony, dzwoni do mnie pisze, spotykamy się jeśli możemy, a ten nagle takie coś... Wiem, ze to dziwny problem, ale jednak jestem wrazliwa emocjonalnie i już nic na to nie poradzę.

"a nagle takie cos" - jakie cos? dziewczyno dlaczego robisz problem tam gdzie go nie ma? napisz doniego pierwsza jak bedzie na gg i po sprawie. LOL

No na pewno napiszę później trochę jeśli będzie. Jednak dla mnie to jest dziwne zachowanie, bo nie wiem czy już mu się tak nagle w momencie odwidziało wszystko czy co...I że nawet "doranoc" nie mógł napisać.

Gość rurkuuu
Jestem facetem i zgadzam się z kolegą powyżej. Gość sobie popuścił i już byłaś zbędna ;)

Cieszę się, że piszecie szczerze. To mi trochę w głowie rozjaśnia.

Gość Justka05
Hmm a ja czasem też tak robie :) Tyle, że z fcetami z czata, z którymi nigdy się nie spotkałam w realu. Jak gość jest nudny albo już mi się zwyczajnie nie chce z nim gadać, to nagle się przestaję odzywać, mimo, że do tej pory było wszystko ok. Ale ja nie jestem facetem, więc nie wiem, czy to tak samo...

Ale właśnie nie było nudno. Rozmowa była na "wysokich obrotach". I to nie jakiś gościu z czata, tylko człowiek, z którym się spotykam.