Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola :)

ciaza?

Polecane posty

Mam pytanie, mam 16 lat jestem ze swoim chłopakiem prawie 2 lata i jeszcze nie wspolzylismy ale uprawialismy petting. Ostatnio zauwazyłam, ze musze bardzo czesto oddawac mocz, dosłownie co 30- 40 min. Na poczatku nie zwracałam na to uwagi ale zaczeło mnie to marwic. Ponadto 9 dni temu mialam niewielkie krwawienie. Temperatura w sumie nie jest bardzo podwyzszona bo mam 36.8- 36.9. Czy to moze byc ciaza? Bardzo z chlopakiem uwazamy, alby nie wprowadzic nasienia np na palcu, ale teraz niewiem co mam o tym myslec . Pomozcie .

Gość a ja powieeem taaak..
lepiej zacznij się uczyć, a nie bawić w dorosłych. :)

ty się weź do nauki a nie baw się w dorosłą... od pettingu zaczynacie a skończycie jako 18 letni rodzice...

nie prosiłam o pouczenie moralne :)

Gość a ja powieeem taaak..
widzisz, tak to wiesz jak komuś odpisać, ale o tym, że to jest dla starszych osób, a nie dla takich małolat to już nie wiedziałaś. Najlepiej kupic test, wiesz?

Gość antyzgaga
nie szkodzi, jeśli rodzice cię nie uświadomili to może nam się uda :p

Jestem uswiadomiona całkowicie. Rozumiem jak to wyglada jak sie czyta, ale nie koniecznie jest tak jak myslicie. Poza tym dobrze sie ucze, wiec nie rozumiem tego przejecia. Chciałam sie tylko dowiedziec czy taka opcja wchodzi w gre.

mój chłopak to murzyn i ma dużego kutacha i mocno mnie rucha i jest poporostu zajebisty!

Gość mgiełka1986
Ale wy jestescie okropni, dziewczyna prosi o porade a wy sobie jaja robicie. Moim zdaniem nie jestes w ciazy a takie dziwne krwawienia czasami sie zdarzaja.

Gość CCCCCYGANKA
16 lat i od 2 lat się puszcza!!!!!!!!!!! Tobie gratuluję:( Rodzicom składam szczere kondolencje!!!!!!!!!!!!!!!

bedę miała obojniaka! ale się cieszę! :)

o kurwa pociekło mi po nogafce

nie puszczam sie ! powiedziałam ze od 2 lat jestem w zwiazku z jedym i tym samym chłopakiem i dopiero od miesiaca mam z tym stycznosc.

"Jestem uswiadomiona całkowicie." skoro jesteś to czemu się pytasz czy jesteś w ciąży? jeśli jestże w pełni świadoma to powinnaś znać swoje ciało i wiedzieć od czego się zachodzi w ciąże.

dobra skoncz.

eh... spytałam tylko czy jest taka mozliwosc.

Gość dostalem butelka w glowe
nie ma to jak imprezy wiejskie remizy itd. http://www.youtube.com/watch?v=3H9MOIb-ZKM bo podobala mi sie brunetka .Ja to jestem nie fartowny blondynki mnie nie chca a za brunetki rozbija flaszke o moja glowe.Chyba pojde na ksiedza