Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YJHKKHGK

POWAŻNY PROBLEM Z SZERSZENIAMI

Polecane posty

Gość YJHKKHGK

chciałem wypróbować nowa wiatrówkę. Za cel obrałem gniazdo taki kokon wiszący na drzewie myśłałem że to osy gdy spadł na ziemie pojawiła się nagle chmara tych bydlaków wielkości kciuka.Od 2 h siedzę w zamknięciu.nie mogę wyjśĆ przed chałpe CO ROBIĆ?

Gość kdsierhuf
dobrze ci tak gamoniu!

Gość heTERka_erka
wsadz strzelbe w doope....zorganizuj skrzydełka i heja banana;)

Gość YJHKKHGK
lUDZIE POWAŻNIE SIĘ PYTAM MAM DZWONIĆ PO STRAŻ CZY MOŻE WOJSKO ŻEBY ROZPĘDZIELI TO GÓWNO JAKIMŚ GAZEM cO RAZ WIĘCEJ ZNAJDUJE TYCH BYDLAKÓW ŚRODKU JAK TAK DALEJ POJDZIE TO MNIE ZERZRĄ

Gość heTERka_erka
Użądlenie szerszenia Jad szerszeni nie jest tak dobrze poznany, jak jad pszczół. Dawka LD50 dla jadu pszczoły wynosi 6mg/kg masy ciała. U szerszeni wg różnych źródeł jest to od 10-90mg/kg masy ciała. Tak więc jad szerszenia jest słabszy od jadu pszczoły 1,7 - 15 razy! jak zostawi żądło- to je usun bo straszny bol promieniujący zadzwon po strażaków

podejrzewam, że ten topik to prowokacja, bo nie wiem, jak można być takim kretynem, żeby strzelać z wiatrówki do gniazda szerszeni :O ale dla wiadomości wszystkich - w sprawie szerszeni należy dzwonić po straż pożarną, oni powinni pomóc!

Gość heTERka_erka
i spokojne nie pożrą Cię bo: Żywią się owadami, owocami oraz sokami niektórych drzew......

Gość YJHKKHGK
a jaki jest numer do strażaków i czy bede musiał im coś płacić? czy powinienem zasłlonić żaluzje ? czy te robaki wlecą przez komin?

Gość heTERka_erka
aaa i sokami ludzi też , ale szczególnie prawiczków bo mają wiecej prolaktyny

Gość jagódka z ogródka
no do doopy prawika sie dorwią jak nic....;)

Gość zaaaqupoholiczka
do kutasa tez, widziałam film jak szerszeń zasadzł sie na penisa i ssał z niego aż facet zemdlał z bólu :D

Gość czekający sprawiedliwości
wyślij kilka serseni do sejmu to ich popedzą do pracy nie bedą spali posłowie w ławach za nasze pieniądze

Gość YJHKKHGK
debile jeszcze większe niż ja sie udzielaja swoimi żałosny i śmiesznymi tekstam już nie mówiąc o kretynach którzy się podszywają Człowiek zrobił błąd, myśłał że to osy, na szczęście deszcz zaczął padać i mysle że to rozgoni