Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Chce kogoś dla kogo będę wszystkim...

Polecane posty

..całym światem a nie zakąską pomiędzy kolegami a meczem.Trzeba znać swoją wartość,nie chodzi o szukanie księcia z bajki,ale o poszanowanie samego siebie.To,że ktoś mówi,że nas kocha to nie znaczy,że tak jest.Liczą się czyny a nie słowa.Dziewczyny nie dawajcie sobą pomiatać.Zresztą facetów też to dotyczy.

Gość czekający sprawiedliwości
wystaw doope pomaluj jak sarna na biało i wystaw na ulice jak bedą koledzy z meczu to pewnie któryś cie zawadzi ,a o poszanowaniu to zapomnij.

Gość rurkuuu
elwe, też bym chciał... no i co z tego :/ 25 lat, a ja nawet nie całowałem dziewczyny.... żaaaaaaaaaaal, a w życiu zgrywam takiego co to nie on. hahahha, co za ironia :D

każda kobieta chciała by być całym światem dla faceta, bo facet , to cały świat dla kobiety... :P

Gość rurkuuu
BOOOŻE gdziekolwiek jesteś, jaki jesem żałosny !!!

Gość Ciesz sie chociaz ze wiesz
czego chce Bo ja mam z tym problem i sama nie wiem czego chce :o

Gość o rany ja tam mam
chyba już pora zrozumieć, ze NIGDY, DLA NIKOGO nie będziesz wszystkim poza własną Mamą :-) tylko matka kocha bezgranicznie, bez przyczyny i bezwarunkowo, nie licz, ze jakiś facet tak Cię pokocha

A mnie sie wydaje,że są wyjątki...tylko może trzeba umieć dostrzec w człowieku tego czego nie widać na 1 rzut oka...