Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izzzzabellaa

co ze mną nie tak..spokojny faceci mnie nie chcą!

Polecane posty

Gość izzzzabellaa

zauwazylam osttanio(kiedys tak nie mialam)ze grzeczni faceci zmałych wiosek po prostu nie odzywają sie do mnie pos potkaniu.Nawet Ci niżcy i bardzo mocno przecietni z wygladu.A tacy imprezowi..rozrywkowi twierdza ze sie zakochują.A ja nie chce takiego faceta..Tym bardziej ze nie jestem rozrywkową laską..Nie wiem dlaczego tak jest

Gość izzzzabellaa
t

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzabela
f

Gość izzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzabela
jh

Gość waleń.
A jeśli chodzi o walenie?

Gość tak tak tak ..................
prawdopodonie brak Ci stylu, klasy, nie potrafisz się ubrac, zrobić makjarzu i zachowujesz się jak wywłoka ;) :classic_cool:

Gość izabelllaa
Ci spokoni to nie są dystyngowani faceci pisze Ci przeciez..chłopcy z małej mieiscowpości nieraz na spotkania przychodza w wyciagnietym polaże..KAsy tez duzo nie mają

Gość izabelllaa
tak tak tak ....-ci imprezowi maja styl i klase oraz obycie...Umiesz czytac ze zrozumieniem?Spokojni chlopcy zyjacy z rodzicami w malych mieiscowościach..

Gość waleń.
o walenie pytałem.

Gość izaballlllllllaa
bzykac to sie chce kazdy bez wyjątku:O:O

Gość to chyba dobrze
nie?

Gość jazabellaaa
to chyba dobrze-lecz sie zboczony pojebie:O

Gość to chyba dobrze
noo, jak takie odzywki masz przy tych spokojnych facetach, to nie dziwota, ze cie nie chca. Kto by chcial takie wulgarne babsko? I w dodatku tępe, skoro nie wie, w czym lezy problem.

Gość izabellleee
sam jestem prymitywny i wulgarny..P{ytanie zalosne...typowe dla napalonego dupka..z takimi facetami to nawet nie wychodzę

Gość izabellleee
okresleniem ze to chyba dobrze i cieszyc sie powinnam pokazałes swają prymitywną metalnosc..Ja to nie ty..mi troche wiecej do szczecia potrzeba pustaku

Gość to chyba dobrze
ale w tobie zlosci i nienawisci :o powaznie pomysl na zmiana nastawienie do ludzi i swiata

Jednak miałem racje >>tak tak tak ....-ci imprezowi maja styl i klase oraz obycie...Umiesz czytac ze zrozumieniem?Spokojni chlopcy zyjacy z rodzicami w malych mieiscowościach.. na dodatek nie potrafisz zrozumieć jednego prostego zdania.... Nie chodzi o to czy imprezowi mają styl i klase, tylko czy Ty masz kobieto: najbardziej treściwie żebyś załapała - spokojni nie lubią wywłok i dupodajek be względu na to czy mieszkają w dużych miastach, miasteczkach czy wsiach kapewu?? :classic_cool:

Gość izabellleee
gdybym prostaku była jak to mówisz "wywłoką"i dupodajką"gdzies bym miała problem tylko bym sie prostaku cieszyla ze lecą na mnie dziani kreatywni faceci z którymi mogłabym sie zabawić...a pana metr 70 z koluszek miałabym gdzieś.. debilu

Gość Pani z miasteczka
W moim przypadku też tak jest, że porządni mnie nie chcą. Nie jestem wredna. Urody mi nie brakuje a ona mi daje jedynie tyle, że chcą na mnie patrzeć.

Gość izabellleee
faceci którzy na mnie lecą pół swiata widzieli potrafią sie zachować wkzdej sytuacji zabierają do drogich knajp wiec napewno sie mnie nie wstydzą.Problemw tym ze ja nie chce faceta na którego leci pół miasta:O

czy ja napisałem że jesteś wywłoką....?? Czytaj dokładnie słowo w słowo co sie do Ciebie pisze i dopiero wtedy odpisuj Dyskusja z Tobą jest naprawde ciężka... ktoś też już to zauważył może właśnie w tym tkwi problem Może i jesteś zwykłą dziewczyną piszesz "nie jestem rozrywkową laską" ale nie rozumiesz co kto do Ciebie mówi i pisze ;)

Gość waleń.
Wasz problem polega na tym że nadajecie sie tylko do walenia. Światowcy takich potrzebują i takie wyłuskują z tłuma innych tłumoków. A porządny szuka żony :)

Gość izabellleee
:O:O:Oja sie pytam dlaczego mnei nie chcą a Ty odpisujesz w moim temacie tak:: - spokojni nie lubią wywłok i dupodajek be względu na to czy mieszkają w dużych miastach, miasteczkach czy wsiach i jak tor rozumiec:O:O:O:O

Gość waleń.
Wystarczy poczytać twoje posty troszkę wyżej - i już wiadomo kim jesteś.

Gość izabellleee
walenie-Ty napewno zaliczasz sie do tych swiatowców:):) Problem w tym ze ja swiatowca nie szukmam bo jakbym szukala to dawno bym juzmiala bo tacy akurta mnie chca

Gość giuoio
bezbarwny facet szuka bezbarwnej kobiety ty pewno taka nie jestes, mysli wiec, ze nieoradzilby soie z toba, nie stanowily zadego autorytetu naisz wiece o sobie, to bedzie latwiej odpowiedziec

Gość izabellleee
waleń. A jeśli chodzi o walenie? Ty tez...:Dwystarczy przeczytac pierwszy twój postr..prostaczku

jeżeli ten temat to prowokacja to najlepsza jaką w dzisiejszym dniu czytałem na tym forum ;) jeżeli natomiast nie - to przeczytaj 10 razy wszystko co tu napisaliśmy ja i inni i przemyśl to jeżeli dalej nic nie wesz, zrób sobie test IQ: jezeli jest poniżej 60 to wszystko OK - tak ma być, nie zadawaj więcej pytań na tym forum jak powyżej 160.... to nie wiem co można z tym zrobić ;) tyle, więcej nie odpisuje ;) :classic_cool:

Gość Pani z miasteczka
"Wasz problem polega na tym że nadajecie sie tylko do walenia." Na jakiej podstawie mnie tak oceniasz? Prawie mnie nie znasz a z tego co napisałam wyżej jeszcze nie świadczy, że nadaje się jedynie do walenia.

Gość waleń.
Kilka cytatów izzzzabellaa: "bzykac to sie chce kazdy bez wyjątku to chyba dobrze-lecz sie zboczony poj**ie .typowe dla napalonego dupka. mi troche wiecej do szczecia potrzeba pustaku bym sie prostaku cieszyla ze lecą na mnie dziani kreatywni faceci zabierają do drogich knajp wiec napewno sie mnie nie wstydzą." Ja to bardzo spokojny facet jestem... I dlatego gdybym spotkał wywłokę z takim słownictwem i poglądami to spierdalam na drzewo :) (zaraz po waleniu) :):)