Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aniuulkaaa

TANIE KOSMETYKI!!!!!!! POZNAŃ I OKOLICE!!!

Polecane posty

Gość Aniuulkaaa

Witam Serdecznie! Jestem konsultantką firmy Oriflame. Bardzo chętnie pomogę w wyborze kosmetyków.. Robię bardzo fajne promocje oraz prezenty. U mnie można zamówić kosmetyki TANIEJ NIŻ W KATALOGU! Działam na terenie Poznania oraz w jego okolicach! Głównie wysyłam link do katalogu online, a odnośnie odbioru, to mogę przyjechać do klienta lub spotkać się w kawiarni lub w innym miejscu! Jeżeli jesteś zainteresowana lub masz jakieś pytania to proszę o kontakt. aniuuulkaaa@o2.pl Serdecznie Zapraszam!! Pozdrawiam

Gość gość
Lubisz kosmetyki? Szukasz dodatkowego zarobku? Zostań konsultantką Avon już teraz i odbieraj wspaniałe nagrody z programu dla Nowych Konsultantek! Oferuję: - zarobki prowizyjne od 15 - 40% - kosmetyki za 1zł (programy dla konsultantek) - dostawa paczki 0zł - bezpłatne szkolenia kosmetyczne - nie ma obowiązku zamawiania co katalog - nie ma minimalnej kwoty, za jaką musisz złożyć zamówienie w danym katalogu (możesz kupić coś przykładowo za 5zł;)) - w każdej chwili możesz zrezygnować, bez zadnych konsekwencji Serdecznie zapraszam. Nic Cię to nie kosztuję, a może warto spróbować? :) Paulina 889 718 913