Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alice-1992

Basen. Czy to dobre wyjście by zrzucić trochę kilogramów???

Polecane posty

Gość Alice-1992

Hej. Słyszałam,że to dobry pomysł na zrzucenie kilogramów i na poprawę samopoczucia. Mam nadzeję że znajdzie się ktoś kto pływa na basenie i mi powie czy faktycznie się opłaca... Chciałabym zrzucić kilka kg a basen wydaje mi się ciekawy choć osobiście zawsze na w-fie unikałam ćwiczenia na basenie lecz samemu mysle ze to co innego. uważam , że to by było dużo bardziej ciekawsze niz bieganie i wykonywanie ćwiczeń ktorych nie zabardzo mi się chce wykonywać... :)

Zdrowe odżywianie i ruch - a w jakiej formie to mniej wazne jesli na czasie strasznie nie zależy. Byle by sprawiał przyjemność.

Gość tłusta i obleśna
U mnie efekt był wręcz odwrotny od oczekiwanego :( Może i ładniejsze kształty, ale masa bez zmian

Gość Alice-1992
A inne ćwiczenia np?? Choć basen naprawdę wydaje mi sie przyjemny:P A tak 3-4razy w tyg aloby cos

zalezy czy z jakich partii chcesz schudnac glownie? ja np chodze na spinning(rower),step sa to intensywne treningi spalajace a nie jakies pitu-pitu jak to nasz instruktorka mowi;)

Gość tłusta i obleśna
U mnie super efekty dał stepper i orbitrek :)

Gość powiem szczerze bo wiem
Ja chce przytyc i powiem ci ze basen jest ok na utratę wagi ale tylko przy diecie. Ja ćwiczę 2 razy dziennie po godzine i jem raczej normalnie tak jak wczesniej tylko przed i po ćwiczeniach zjadam coś z białkiem np mleko czy szynke. W 2 tyg przytyłam 5 kg. Więc cwiczenia nie pomogą ci stracic wagi jeśli nie bedziesz mniej jadła. Jedź mniej i się ruszaj a schudniesz.

Gość Alice-1992
Nie jem dużo. Tak średnio nie jak jakis obżartuch :(. A najbardziej zalezałoby mi na wyszczupleniu nóg.