Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greheh bhns

Pobieraczek.

Polecane posty

Gość greheh bhns

Czy ktoś z Was miał problemy w ostatnim czasie, chodzi mi o obecny rok 2011 z tą stroną tzn nie mógl odstąpić o d umowy?

Gość .A siusiaczek w pupci juz byl.
Trzeba bedzie bulic !

Gość greheh bhns
Nie mogę odstąpić od umowy, więc chyba zapłacę. WIem że to stara sprawa i głupia jestem, że zalogowałam się na tej stronie. Nie zwrócilam uwagi nawet na to jaka to strona. Trzeba więc za głupote zapłacić. Chodzi jednak o to, że podałam fałszywe dane osobowe, musiałabym zrobić przelew z osobistego konta... ale wtedy dane nie bd zgadzały się z tymi, któe podałam w rejestracji i nei wiem za bardzo co mam teraz zrobić.

Olej tych oszustów, którzy liczą na naiwnych. Ja chyba w styczniu czy lutym zarejestrowałam się tam, poprzysyłali mi z dwa maile, ja nie odpisywałam i dali spokój. Było o tym głośno, nic nie plać, nic nie rób.

Gość Klyn_
cmoknij mnie w napleta suniu

Ja też podałam fałszywe dane. Posłuchaj- każdy prawnik Ci powie, że umowy nie można zawrzeć z kimś kto po 1- nie istnieje (podałaś fałszywe dane) a po drugie nie ma Twojego podpisu. Ja na początku byłam zrozpaczona, ale przeszperałam net i wszystko znalazłam.

Gość greheh bhns
Wiem właśnie, że było głośno. Ale z tego co wiem, chyba już tam troche pozmieniali coś na tej stronie( bardziej przejrzysty regulamin itp. )Napisałam do nich ze chce odstapic od umowey gdyz nie została zawarta w formie pisemnej, dowiedziałam sie, ze nie musi być na papierze... wiec chciałam zapłacic zeby miec swiety spokój ;/. Tylko ze własnie musiałabym zrobic przelew z osobistego konta i nie bd zgadzały sie dane.

Gość greheh bhns
Ale podobno, podanie fałszywych danych to przestępstwo. ;P

Gość Klyn_
bij mase ciala

Gość greheh bhns
No właśnie kilka dni temu przysłali mi jakieś wezwanie do zapłaty i link do jakiejś audycji radiowej. Z tego co wiem dostali kare, wiec jakos moze sie zabezpieczyli teraz. nei wiem. ;/

Nic już do nich nie pisz. Szukają takich osób jak Ty, którzy się nabierają i płacą. A co z tego że podałaś fałszywe dane? Ciekawe jak mają Ci przesłać wezwanie do sądu o którym piszą skoro nie mają Twoich prawdziwych danych. G*wno Ci zrobią.

Gość greheh bhns
A IP? :P

olej! ja rok temu mialam problem z nimi. tez podalam falszywe dane, ip komputera, ktorym mnie straszyli nie zgadzalo sie. usunelam maila i mam spokoj. oni z tego co pamietam wysylaja 3 wiadomosci. NIC NIE PLAC! - poczytaj o tym w necie na stronach prawniczych

A myslisz ze oni tak wszystkich do sadu podaja (z 1000 osob dziennie) i nawet tych z zagranicy? to bez sensu :/

Gość greheh bhns
Tylko, że IP które podali mi teraz w e-mailu zgadza się. ;P

Gość greheh bhns
No sprawdziłam, zgadza się z tym które przysłali.

Gość greheh bhns
Czytałam informacje z tej strony właśnie. Napisałam im nawet wiadomosc ze chce odstapic, powiedizeli ze nei mogę. Wyczytałam ze niby mam 3 miechy na to zeby zrezygnowac.

Gość greheh bhns
Nie zawarłam umowy? Napisali mi ze zaakceptowanie regulaminu= zawarcie umowy na rok.

Gość greheh bhns
Ale tak sobie myślę, ze chyba nie interesuje ich to z czyjego konta jest przelew, wazne zeby zaplacić za konkretnego użytkownika, którego e-maila podaje się w tytule przelewu. ;P Własnie przeczytałam. Ale jak tak piszecie, zeby nie płacic, to tak myslę sobie ze chyba sram na nich. ;P Jak wy nie płaciliscie i nic sie nie stało.

Gość milllllka
co mam robić? załozyłam tego pobieraczka, nigdy wcześniej nie słyszałam o nim, podałam fałszywe dane, a dziś mija 10 dzień na zapłatę. co mam robić???

Gość fhgrsxh
Postrasz ich. Moj maz tez mial cos placic, postraszyl, wyslal jakies paragrafi i sie uspokoili. to naciagacze

Gość nie oplaccie!!!
mialam miesiac temu maila ze mam 10 dni na zaplate i nie zaplacilam a potem dalej ze niby mnie do sadu podali czy cos ale i tak nie zaplacilam i nigdy nie dostalam zadnego wezwania