Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lambda

Jak sprawdzić czy torba jest z prawdziwej skóry??

Polecane posty

Sprzedawca przysięgał, że to skóra, ale mam wątpliwości ... Nie ma żadnej metki ani nic ...

Gość powiem szczerze bo wiem
podpal zapalniczką. Skóra sie nie spali. Na bazarach tak robią sprzedawcy z paskami.

Torba jest dosyc jasna, a ja jestem prawie pewna, że to syntetyk, wiek się zapali - zbyt duze ryzyko

Gość gość
wielokrotnie sprzedawcy wpierali mi ze mam do czynienia ze skórą jak komentowała w stylu" jaka ordynarna skaja" wcisną ci kit, bo wiedza ze nie masz jak sprawdzić skóra mam specyficzny zapach, i do jasnej cholery z jednej strony jest gladka a z drugiej ma szorstką, zamszową stronę a nie materiał @_@ sprzedawcy to w wiekszosci zdesperowani idioci

Gość gość
ja kupuję klasyczne fasony i chodzę z taką torbą/torebką parę lat, kolory tylko mam różne, nie mam potrzeby zmieniać co sezon torebki na "plastik fantastik", wolę 'porządne' skóra naturalna ma niejednolitą powierzchnię, nie jest idealna jak z maszyny, ale po oglądnięciu swojej torebki to trudno zauważyć te 'niedoskonałości', nie mam niestety z czym porównać, skórzane też są cięższe niż plastikowe ale sama nie potrafiłabym chyba rozpoznać, może gdybym miała dwie i miała wybrać która jest ze skóry prawdziwej... kupiłam kiedyś "skórzane" buty na allegro, wyglądały za ładnie, przyszło mi do głowy żeby je przypalić, ale zaniechałam pomysłu i oddałam dalej

Gość gość
sprawdź czy dycha

Gość walerka99

O i ja pamietam te torby w Polo i juz szczerze mówiąc wolę takie niż is na bazar i kupowac podróbki. Bo teraz takich podrób to wszedzie. A to jest przeciez bez sensu.

Gość gość

podpalić sie może wszystko, dla ...y który pisze żeby ją podpalić to podpal siebie zobaczymy czy jesteś prawdziwy, najlepszy sposób to prostu odwiedzić sprzedawcę lub osobę która się tym zajmuje i sprawdzić autentyczność skóry