Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobić...

zdradził mnie !!

Polecane posty

Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, a mamy po 30stce. Mieliśmy raczej udane małżeństwo... do czasu! Dowiedziałam się wczoraj, że zdradził mnie z 16latką !!! Nie mam pojęcia co robić, na razie wyrzuciłam go z domu, on dzwoni, ale nie odbieram... Poradźcie mi co robić, bo szaleję tutaj :(

Gość 16 latek.
Mam przyjechać?

Gość papilon
chcesz szczerej odp?

Poradźcie mi, co powinnam zrobić?

Gość klarencja malencja
trzymaj w swoim postanowieniu. Na smsa możesz ospisać aby porozmawiał sobie z ową szesnastką - w końcu dla niej pogrzebał swoje małżeństwo. Swoją drogą to oststnio czytałam że faceci którzy zdradzają maja niższe IQ od monogamistów. Coś w tym jest

Gość ania@ania
macie dzieci

Gość 16 latek.
Ja też mam niskie IQ Ale fiuta długiego (jak na mój wiek) :)

Mieliśmy w planach dziecko, bo przecież mam już 30 lat a to chyba ostatni dzwonek... Wyłączyłam telefon, nie chce z nim rozmawiać teraz... Ale nadal nie wiem co dalej..

Gość papilon
po pierwsze kiedy cie zdadzil, i ile razy, czy to byl romans czy tylko jednorazowy wyskok.. po kolejne czego ty chcesz? najprosciej jest wyrzuc z domu i problemu nie ma bo z oczu! moze porozmawiaj zapytaj dlaczego itd, najpierw ochlon bo emocje to nie najlepszy doradzca... czy macie dzieci?

Gość papilon
po pierwsze kiedy cie zdadzil, i ile razy, czy to byl romans czy tylko jednorazowy wyskok.. po kolejne czego ty chcesz? najprosciej jest wyrzuc z domu i problemu nie ma bo z oczu! moze porozmawiaj zapytaj dlaczego itd, najpierw ochlon bo emocje to nie najlepszy doradzca... czy macie dzieci?

Gość papla jedna
jak raz zdradził to zdradzi i drugi,może tylko będzie się bardziej pilnował to śmieć nie marnuj życia dla takiego

Zdradził mnie około trzech miesięcy temu. To nie był jednorazowy wyskok, zdradzał mnie przez dłuższy czas... Przeczytałam smsa od niego, chce się jutro spotkać i porozmawiać i chyba zdecyduję się na to spotkanie..

Gość ania@ania
jak nie macie dzieci to go zostaw nie warto zyc w niepewnosci cale zycie i to z 16 latka 30 latek fuj

Gość papilon
to idz na to spotkanie... kobieto pomysl czego ty chcesz, nie patrz na innych co mowia,, rozwiedziesz sie za jakis rok moze dwa a potem co dalej? moze teraz jakas terapia albo pomoc specjalisty? pol zycia za toba masz sily na nastepne "sama"???

Dowiedziałam się o tym od tej gówniary, pokazała mi ich rozmowy przez maile, mówiła gdzie jeździli kiedy to on niby musiał pilnie jechać do pracy itp..

Na pewno będę chciała się rozwieść, nie chcę dzielić życia z kimś, kto mnie zdradza...ale nadal coś do niego czuję i przez pewien czas będę jeszcze czuła. Nie chcę całej winy zwalać na niego,bo ja pewnie też zawiniłam tylko nie wiem w czym... To takie trudne... :(

Gość papilon
to juz musisz sama wybrac. czy wybaczyc a nie zapomniec i zyc.. czy skonczyc to i zyc a nie byc :(

Lecę coś zjeść, cały dzień nic nie jadłam z nerwów :(

Gość sdasdas
Na Twoim miejscu bym się rozwiodła. Po pierwsze- nie przyznał się sam, tylko dowiedziałaś się tego od niej, więc nawet nie miał wyrzutów sumienia i odwagi, żeby ci o tym powiedzieć. Po drugie- zdradził Cię z młodą siksą. On ma 30 lat, ona 16. Paranoja. Facet ma dziwne skłonności. Po trzecie- zrobił to nie raz, lecz kilka razy. To był romans a nie jakiś przypadkowy seksik po pijaku, pod wpływem jakiejś waszej wielkiej kłótni czy w przypływie jakiegoś otępienia. To są chyba wystarczające powody do rozwodu. I co z tego, że masz 30 lat. Jeszcze całe życie przed Tobą. Nie wiadomo co jest Ci pisane.

Gość mala_86
Witam wszystkie panie może bedziecie mnie potępiac ale jestem ta druga tak ta co moze zniszczyla czyjs zwiazek moze zaczne od poczatku, poznalam go 2 miesiace temu zakochalam sie od pierwszego wejrzenia cieszylam sie ze zwrucil na mnie uwage bo naprawde wierzcie mi nie jestem miss polonia i nie mam duzego powodzonia u facetow ale wracajmy do tematu jak go poznalam mowil ze jest wolny i tak jak ja szuka stalego zwiazku codziennei dzwonil zasypywal mnie eskami noi nasze spotkaania cos pieknego, 2 tygodnie teemu chcialam go wziasc na impreze rodzinna nie mogl napisal mi ze mial wypadek samochodowy byl z innego miasta wiec nie mialam jak jechac do niego gdy okazalo sie ze ma wstrzas mózgu od razu chcialam przyjechac odradzal mi pare dni puznej napisal ze musimy sie rozstac bo okazalo sie ze ma krwiaka i nie chce zebym byla z nim z litosci, na zadne prosby i gdy mowilam ze glupoty gafa wogule nie reagowal przestal ospisywac nie odbieral az w pare dni temu odezwala sie do mnie dziewczyna z ktora jest od 2 lat od roku sa zareczeni nakrzyczala ze niszcze jej zwiazek nie sluchala tego ze o niej nic nie wiedzialam ale to jeszcze nic on nie mial zadnego wypadku on poprostu wyjechal z nia na urlop i nie chcial abym mu przeszkadzala, teraz czuje sie bardzo zraniona kocham go nadal ale czuje tez wstret do niego i do samej siebie ze dalam sie tak podejsc jak dziecko, moje zycie stracilo sens jak kiedys nie wyobrazalam sobie wychodzenia z domu bez makijazu teraz nie mysle wogule o tym a tym bardziej zebym spojrzala w lustro i spojrzala na ta paskudna dziewczyne> Potrzebuje pomocy

Gość anrdreamel
ciesz się ze to sie skonczyó, trwało tylko 2 miesiące, wiec wrocisz szybko do siebie, co za zenujący dupek, pokaz jej smy do niej, bo tak jak ciebie, mógl naprawde inne jeszcze oszukac

Gość mala_86
ta laska i on zablokowali mnie na gg na nk na fejsie wydaje mi se takto musili sie pogodzic

Gość anrdreamel
to tym wiekszy dupek a ona naiwna, ciesz się, ze nie jestes na jej miejscu i twoje zycie nie będzie zakłamane:)

Gość mala_86
tylko ze to tak cholernie boli, cierpienie zabiera mi checi do zycia i funkcjonowana w spoleczenstwie

mala_86, znajdź sobie jakieś zajęcie, które będzie Cię mocno angażować a jednocześnie spowoduje że będziesz wśród ludzi i koniecznie innych facetów. Teraz są wakacje, nie wiem, zaciągnij się do jakiejś grupy co chodzi na piesze wycieczki, fotografuje, czy nie wiem, zbiera motyle, wspina się czy pływa z latawcami. Grunt żebyś była zajęta, była wśród ludzi, innych samców którzy mają trochę oleju w głowie i nie patrzą na opakowanie tylko zawartość. Głowa do góry.

Gość mala_86
ale ja mam teraz wstret do facetow noi napewno w kazdym widze zle intencje

Podobno klina należy wybić klinem, ale przecież nie ma przymusu ;) Tak czy inaczej, dobrze jest robić coś fajnego, bo się wtedy nie myśli o niefajnych rzeczach. A jak przy okazji ma się kontakt z facetami, to można spróbować się przekonać że nie wszyscy to świnie.

Gość mala_86
DOSC, KONIEC Z UZALANIEM SIE NAD SOBA, WSTAJE DZIS Z PODNIESONA GLOWA NIE UDOWODNIE PEWNEJ OSOBY ZE MNIE ZNISZCZYLA A WRECZ PRZECIWNIE POKAZE ZE MAM WYJEB...... NA NIEGO

Gość no ja własnie tez tak miałam
"i co ja mam zrobić... Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, a mamy po 30stce. Mieliśmy raczej udane małżeństwo... do czasu! Dowiedziałam się wczoraj, że zdradził mnie z 16latką !!! Nie mam pojęcia co robić, na razie wyrzuciłam go z domu, on dzwoni, ale nie odbieram... Poradźcie mi co robić, bo szaleję tutaj" ohohohoh ostro :) spoko ... masz dziecko w domu a nie faceta .. to fajnie ze imponuja mu intelektualnie 16 latki :)

Gość no ja własnie tez tak miałam
młodziez jest teraz taka inteligentna