Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magiczna_Zuzanna

Moc sprawcza myśli

Polecane posty

Gość magiczna_Zuzanna

Powiedzcie mi - czy myśli mogą mieć moc sprawczą? Kiedy bardzo czegoś chcemy, wierzymy, że to się stanie, że to się uda... to czy to rzeczywiście może się stać?

Gość łudy bułek
w życiu, niestety :o

Gość kolejna durna pinda
to prawda, sprawdzone wiele razy (J. Murphy Potęga Podświadomości)

Gość rosemary 6 6 6
u mnie chyba nie działa. gdyby tak było nie mialabym tylu niepowodzeń

Gość kierowca formuły xsx
Nie. Bo jak sobie pomysle, aby facet przyszedł do mnie to co? To nic. On bedzie siedział w barze na piwie;/

Gość gfjtgyiuy
Przeczytajcie jakaś książke na ten temat chociażby tą "potęgę podświadomości" to wtedy będziecie wiedzieć dlaczego nie wszystkie myśli wam się spełniają.

Gość ja po prostu mammmm
oczywiscie ze moga....:)

Gość rosemary 6 6 6
a mozesz po częsci wytłumaczyc dlaczego nie wszystkie sie spełniają?

Gość magiczna_Zuzanna
Ale jest coś takiego, prawda? Musi być. Rok temu poznałam na czacie faceta... pisaliśmy trochę, potem nie wyszło... mniejsza o to... cierpiałam... chciałam znowu na niego jakoś trafić... nie miałam numeru gg, numeru telefonu... on na czat wchodzi sporadycznie, ja też... jakiś czas temu trafiliśmy na siebie znowu... a ja chciałam tego przez bardzo bardzo długo - sprowokowałam to myślami?

Gość Alicja;p
slyszałam ze to prawda. jesli myslisz caly czas o czyms to to sie stanie :) wazne zeby myslec o tym co jest dla nas dobre:) a nie o złych rzeczach

Gość magiczna_Zuzanna
I powiedzcie mi... co to jest za mechanizm z tymi myślami... jak to działa? Myślisz o czymś bardzo intensywnie, pragniesz tego... spędza Ci to sen z powiek... i co? w jaki sposób to działa że to się spełnia?

Gość rosemary 6 6 6
a to taka sprawa...bo ja zazwyczaj mysle o rzeczach dla mnie dobrych a dla innych niekoniecznie

Gość Alicja;p
noo myslisz o tym wiec przyciagasz te rzeczy do siebie. np jesli myslisz caly czas ze musisz znalesc prace to przez przypadek wpadnie Ci w rece gazeta gdzie znajduje sie idealna oferta dla Ciebie:) tak to dziala

Gość magiczna_Zuzanna
eh a ja bym bardzo chciała aby ktoś się do mnie odezwał... czy mogę go jakoś przyciągnąć myśleniem o nim?

Gość hahaa ja tak samo
tez chce zeby ten ktos ise odezwał...i wiem,ze mu tez zalezy,ale ja wiele razy to spierdoliłam..i tak mysle juz od 2 miesiecy :(

Gość Alicja;p
taak, dziala to na takiej samej zasadzie jak napisalam wyzej. Polecam ksiazke 'sekret' :) lub film jak znajde link to podesle:)

Gość magiczna_Zuzanna
jestem sceptyczna wobec tych wszystkich czary mary... ale ja tak bardzo go chcę... nie umiem o nim zapomnieć...

Gość hdjfytjiyt
Nie wszystkie myśli się spełniają bo człowiek ma ich bardzo dużo, myśli przez cały dzień na różne tematy. Poza tym człowiek ma często chaos w głowie raz myśli jedno, za chwilę myśli coś odwrotnego - w takich warunkach myśli nie mogą się spełnić tak jak by człowiek sobie tego życzył. Chaos w głowie to chaos w życiu. Jeśli w jednym momencie sobie myślisz : chce spotkać tego chłopaka ! a w następnym momencie: nie, na pewno go nie spotkam bo to, to i to....- To nie spotkasz ! Trzeba myśleć pozytywnie bo negatywne myślenia osłabia moc tego pozytywnego. Myśleć pozytywnie to nie oznacza nie widzieć żadnych przeszkód, być ślepym to tylko oznacza żeby po protu nie skupiać się na negatywach !

aleś wymyśliła, jak będziesz cały czas myślała o facecie to się dorobisz co najwyżej obsesji i będziesz się musiała leczyć.

Gość hahaa ja tak samo
hdjfcoś tam - ja mam wlasnie tak ,ze mysle sobie ,ze na pewno go nie spotkam :D i spotykam :) wlasciwie tak dzieje sie zawsze. : )

Gość hdjfytjiyt
Poza tym myślenie to nie wszystko, najlepiej byłoby pisać afirmacje, ale o tym nie będe się rozpisywać bo mnóstwo na ten temat znajdziecie w internecie. Nie warto myśleć czy pisać : "Chcę" trzeba myśleć i pisać jakby się było naprawdę przekonanym że to się stanie.

Gość jtfikyoiy
hahaa ja tak samo- przy problemie spotkania kogoś liczy się też chęć tej drugiej osoby. Widocznie Twoje wątpliwości były mniejsze niż chęć natknięcia się na siebie Twoja i Twojego wybranka.