Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z krzeslkiem

Czy biodra poszerzyly mi sie na stale?

Polecane posty

Gość problem z krzeslkiem

PO porodzie nie mieszcze sie doslownie w nic - ani w biodrach ani w brzuchu Czy biodra rozrosly sie na stale??

Gość chyba tak.......bo mi sie nie
rozeszly biodra.........brzuch troszke ale teraz 6 miesiecy po porodzie juz sie zszedl

Gość taki jest efekt ciąży
między innymi :o kobieta już na zawsze jest szersza tu i ówdzie, łącznie z szerszą pochwą i biodrami ;/

Gość asdfghgbgvx
serio biodra sie poszerzaja?:D to swietnie bo jestem chuda i mam waskie jak facet:D

Gość kalgon
poszerzone biodra efektem ciąży? co za pierdo..... biodra Ci się autorko poszerzyły, ale za jakiś czas będą takie same jak przed ciążą. też tak miałam kilka miesięcy po porodzie. teraz jest tak jak wcześniej :)

Gość bombo
Mi biodra sie rozeszly troche, brzuch w ciazy wielki, po porodzie musialam kupic spodnie rozm. 29 (a przed ciaza nosilam 25-26), nosilam majtki wyszczuplajace, brzuch po czasie zszedl , biodra tez prawie do normy wrocily, tak ok. po dwoch latach od porodu znow wchodzilam w ciuchy sprzed ciazy... Mialam wielkie piersi w ciazy i po porodzie, w wiekszosc bluzek sie nie dopinalam, o sukienkach nie wspomne, ale i biust zmalal na szczescie bez uszczerbku na swoim wygladzie i teraz juz wszystko na styk pasuje, bo piersi i tak wieksze troche niz przed ciaza...

Gość nic się samo nie zrobi
niestety :o spytaj lekarza jak nie wierzysz. Ale zresztą mierz się regularnie to zobaczysz że nawet jak schudniesz to w biodrach zostaniesz szersza.

Gość kalgon
każdy jest inny. mi w biodrach ubyło tyle co przybyło :)

Gość bombo
Bo to miednica sie poszerza, a potem kurczy w okresie pologu...

Gość a ja mam takie pytanie
Dlaczego większość kobiet decydując się na dziecko nie wie co je czeka? nie dowiaduje się zanim zajdzie? :o a potem wielkie oczy aaa taka luźna taka szeroka etc. Ja rozumiem że każda kobieta musi SAMA te informacje wyszukiwać bo inne zawistne grube babska jej tego nie powiedzą bo zawsze chcą żeby miała gorzej ale no trochę wyobraźni życzę!