Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytammmmm ssssssssiee

jakiej narodowości nie lubicie?

Polecane posty

Gość panicze
no tez tez :) ale czuje od ciebie pozytywna energie ;)

Gość panicze
ojj dziewczynyy ;)

Gość 7 miesiecy jak sakrmaet
nie jestem skinheadem , jestem dziewczyną to raz dwa że mam ciemne włosy i jestem troche brzydka jak żyd ale jak ktoś mnie porówna do żyda to gorzej niż do downa niż do byle czego... moj chlopak tak samo , moge mowic mu ty chuuju ty smieciu i nic a jak powiem ty żydzie to sie tak obraził na mnie że 2 dni nic nie mówił żydzi to zła nacja, patrzcie co robią, siedzą i rządzą z ameryki te wojny w iraku to ich wina

wiesz są też skinheadówy ;p nie musisz być facetem.. no ale nie ważne.. Einstein był żydem ;p

Gość panicze
nie wyszukany, od razu mi przyszedl na mysl ;)

Gość fjdhbfsdjfdsf
dokładnie Polaków- rasistów. Gdziekolwiek wyjeżdżam, kogokolwiek innej nacji spotykam- zawsze obcokrajowcy pozostawiają przyjemne odczucia. Bardzo lubię Chorwatów, Anglików i Amerykanów :) Tyle w temacie.

Gość wypowiadajcie sie na temat a
taa a Polacy są jeszcze gorsi niz Zydzi, wyznają prawo dżungli jak jakieś zierze, a nie czlowiek

Gość tort śmiechowy
Tak, sars, aids i mukowiscydoza też ich wina. Wyobraź sobie, że może kiedyś Twoja krew mieszała się z Żydowską i masz coś w sobie z nich. Nie znasz tak dobrze historii swojego rodu, więc weź pod uwagę, że może gdzieś masz bliskiego kuzyna, który jest Żydem, Niemcem, Japończykiem czy Anglikiem. Nie rozumiem jak można osądzać ludzi po tym z jakiego kraju pochodzą... Przecież w każdym kraju są ku­rwy, złodzieje, pedofile. Nie ważne w jakim języku się mówi i nie ważne gdzie się mieszka. Kazdy jest przede wszystkim CZŁOWIEKIEM !

Gość panicze
no bo taka jest ;) no ale co niektorzy mnie juz skreslili po moim temacie, przeciez nic co ludzkie nie jest nam obce ;)🖐️

Gość panicze
nieeeeee :)

Gość RoseMaCdein
widać jaki jest poziom rozmówców... pie*dolenie o szopenie, albo... kanapkach z cebulą

Gość lmlmmll
o kurde jakim debilem trzeba byc by nienawidziec niemcow i ruskich za przeszlosc...kompetna niedorzecznosc... niemcy sa wlasnie super ludzmi za niemcem skoczylam predzej w ogien niz za butnym gburowatym polakiem. a przeszlosc to przeszlosc, zamkniety rodzdial. ja z kolei nienawidze grekow i arabow. oblesne, krzykliwe i agresywne swinie i kretacze

Gość panicze
RoseMaCdein nuta zazdrosci???:classic_cool:

Gość Van Buuren Street Station
Nie lubię Rosjan, Niemców patrząc na nich w kurortach za granicą i slyszac ich jezyk to mi niedobrze. Kiedys w ktoryms hotelu Rosjanin zapalił sobie papierosa na stołówce, do obiadu w upale 40 C w poludnie 2 setki i papieros. Jak mu zwrocilam uwage to sie zaczal smiac i udawal ze nie rozumie. Z kolei kiedys Niemcy w hotelu mysleli, ze ja z kolezanka jestesmy Niemkami i do nas kilka dni halo, halo bo raz cos mu odpowiedzialam po niemiecku bo nieco rozumiem. Jak raz przeszlysmy kolo nich i rozmawialysmy po polsku to na drugi dzien juz nic do nas nie mowili. Wiele mam takich sytuacji i naprawde slyszac szczegolnie jezyk rosyjski odrazu mi niedobrze. Tak po prostu i juz.

Gość paNela :)
Drogie parafianki zydow za to ze ich tyle w Polsce knujue przeciwko nam jakby ktos nie wiedzial to majac Pesel osoby mozna sprawdzic czy jest pochodzenia zydowskiego i niech mi tu nikt z antysemityzmem nie wyjezdza niemcow i ruskich tez nie lubie

Gość RoseMaCdein
panicze - weź bo zwymiotuję...

Gość lmlmmll
a ja kocham jezyk rosyjski, myslalam nawet zeby sie zaczac uczyc. a od niemca nigdy nie doswiadczylam niczego negatywnego, wrecz przeciwnie

Gość panicze
to juz twoj problem :)

Gość dfddddd
Pakistan, za te ich gurlgurlugurlu no i Niemcow..hmm w sumie to nie jest tak ze ich nie lubie, bo mam bardzo bliskiego kolege Niemca, ktory jest swietnym czlowiekiem, poprostu za kazdym razem, po przeczytaniu ksiazki o holokauscie czuje uraz ..przez dlugi czas..wiem ze to bylo dawno temu, tak to sobie tlumacze,

Gość panicze
osiemnastka czuje ta cebulke mm pieknie laczy sie z moim czosnkiem :D