Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Giotto89

Liceum przez internet

Polecane posty

Gość Giotto89

Witam, majac 18 lat rzucilam liceum i wyjechalam do mamy za granice, teraz chcialabym dokonczyc liceum i zrobic polska mature problem tylko w tym ze nie moge jezdzic na weekendy do polski by uczestniczyc w zajeciach szkol zaocznych i pomyslalam o szkole przez internet. Przejrzalam oferte eskk i wydaje sie byc dobra ale nie ukrywam ze zanim wydam 3 tys zlotych za caly material chcialabym uslyszec Wasze opinie na temat tej firmy i materialow. Czytalam ze duzo internautow robilo kursy jezykowe...ja chcialabym wiedziec co myslicie/wiecie o tym dla liceum i czy material jest dobrze dobrany pod katem matury. Serdecznie dzieckuje za wszelkie informacje :)

Gość ja tez ja tez!!
egzaminy eksternistyczne dziecko;] na ich podstawie ukonczysz szkole, wystarczy sie dowiedziec i zapisac w cke a potem juz tylko na egzamin przyjezdzasz

Gość ja tez ja tez!!
a materuialy w necie sama znajdziesz do nauki.

Gość Giotto89
czytalam ze w cke trzeba sie 2 miesiace wczesniej zapisac ale na to jeszcze mam czas...najpierw musze miec materialy z ktorych nadrobie wszystkie zaleglosci...w szkole dzienniej skonczylam tylko 1 klase liceum.

Gość Giotto89
tylko skad mam miec pewnosc ze dany material jaki znajde jest wystarczajacy :( boje sie ze jakies tematy przeocze a skoro firma sie tym zajmuje i karza placic sobie za to to pewnie wiedza co robia...nie mowie ze oni sa super chodzi mi tylko o pewnosc ze materialy nie beda wybrakowane...moge zapytac ile masz lat??

Gość Giotto89
juz znalazlam zakres materialow dzieki za podpowiedz :) mimo wszystko prosze o dalsze opinie :)

Gość tez jestem zainteresowana
tez jestem zainteresowana ta formą nauki. Giotto 89 możesz mi podac namiary na te materiały?:) będę wdzięczna. 3 tysiaki to troche duzo dla mnie:/

Gość gość
Ciekawą formą nauki przez internet jest internetowaszkolamuzyczna.pl. Dla zainteresowanych

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. NOVA Centrum Edukacyjne daje Ci możliwość ukończenia szkoły starym trybem! Nie czekaj! Zapisz się już DZIŚ! NOVA CE 796 400 477

Gość gość
UWAGA! Wraca ośmioletnia podstawówka i czteroletnie liceum! Jeśli nie masz ukończonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby ukończyć szkołę aktualnie obowiązującym trybem. NOVA Centrum Edukacyjne daje Wam szansę na ukonczenie szkoły w starym trybie!