Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Giotto89

Liceum przez internet

Polecane posty

Go艣膰 Giotto89

Witam, majac 18 lat rzucilam liceum i wyjechalam do mamy za granice, teraz chcialabym dokonczyc liceum i zrobic polska mature problem tylko w tym ze nie moge jezdzic na weekendy do polski by uczestniczyc w zajeciach szkol zaocznych i pomyslalam o szkole przez internet. Przejrzalam oferte eskk i wydaje sie byc dobra ale nie ukrywam ze zanim wydam 3 tys zlotych za caly material chcialabym uslyszec Wasze opinie na temat tej firmy i materialow. Czytalam ze duzo internautow robilo kursy jezykowe...ja chcialabym wiedziec co myslicie/wiecie o tym dla liceum i czy material jest dobrze dobrany pod katem matury. Serdecznie dzieckuje za wszelkie informacje :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tez ja tez!!
egzaminy eksternistyczne dziecko;] na ich podstawie ukonczysz szkole, wystarczy sie dowiedziec i zapisac w cke a potem juz tylko na egzamin przyjezdzasz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tez ja tez!!
a materuialy w necie sama znajdziesz do nauki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Giotto89
czytalam ze w cke trzeba sie 2 miesiace wczesniej zapisac ale na to jeszcze mam czas...najpierw musze miec materialy z ktorych nadrobie wszystkie zaleglosci...w szkole dzienniej skonczylam tylko 1 klase liceum.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Giotto89
tylko skad mam miec pewnosc ze dany material jaki znajde jest wystarczajacy :( boje sie ze jakies tematy przeocze a skoro firma sie tym zajmuje i karza placic sobie za to to pewnie wiedza co robia...nie mowie ze oni sa super chodzi mi tylko o pewnosc ze materialy nie beda wybrakowane...moge zapytac ile masz lat??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Giotto89
juz znalazlam zakres materialow dzieki za podpowiedz :) mimo wszystko prosze o dalsze opinie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tez jestem zainteresowana
tez jestem zainteresowana ta form膮 nauki. Giotto 89 mo偶esz mi podac namiary na te materia艂y?:) b臋d臋 wdzi臋czna. 3 tysiaki to troche duzo dla mnie:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekaw膮 form膮 nauki przez internet jest internetowaszkolamuzyczna.pl. Dla zainteresowanych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA! Wraca o艣mioletnia podstaw贸wka i czteroletnie liceum! Je艣li nie masz uko艅czonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby uko艅czy膰 szko艂臋 aktualnie obowi膮zuj膮cym trybem. NOVA Centrum Edukacyjne daje Ci mo偶liwo艣膰 uko艅czenia szko艂y starym trybem! Nie czekaj! Zapisz si臋 ju偶 DZI艢! NOVA CE 796 400 477

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
UWAGA! Wraca o艣mioletnia podstaw贸wka i czteroletnie liceum! Je艣li nie masz uko艅czonego gimnazjum lub liceum, to ostatni dzwonek, aby uko艅czy膰 szko艂臋 aktualnie obowi膮zuj膮cym trybem. NOVA Centrum Edukacyjne daje Wam szans臋 na ukonczenie szko艂y w starym trybie!

Udost臋pnij ten post