Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

qwedsa

CZUJE SIE PODLE!

Polecane posty

hej. mam chlopaka od 4 lat. Wydawalo mi sie ze kocham go nad zycie. Ktoregos razu weszla z ciekawosci na chat mojej miejscowosci. Zaczelam pisac z koleiem ktory jest o rok starszy. Moj chlopak jest o rok mlodszy. I tak mi sie dobrze z nim pisze ze szok. Mamy swoje numery gg. Jest o wiele dojrzalszy od mojego chlopaka. Pisze z nim jednoczescie czujac sie podle wobec mojego eM :(( zaraz dostane od was pojazd ale tak jest ;/

Gość takitamnikkk
to chwilowe, jeśli przestaniesz z nim pisać to ci przejdzie i na spokojnie się zastanów nad wszystkim. warto coś kończyć dla jakiegoś nieznajomego z internetu?

Gość rowereek
ile masz lat?

mam 23 lata. nie wiem co sie ze mna dzieje. mam nadzieje ze to chwilowe.

Gość rowereek
Pisanie w necie to zupełnie co innego jak rozmowa na żywo. Na gg jak się pisze to zazwyczaj fajnie.

tak naprawde nawet nie wiem jak on wyglada. po prostu fajnie mi sie z nim pisze. nie chce konczyc tej znajomosci.

Gość takitamnikkk
no mi się wydaje, że to takie chwilowe zauroczenie. Ale z drugiej strony, to źle, że masz wątpliwości co do swojego chłopaka. Naprawdę musisz się nad tym zastanowić, i to nie czy chcesz być z kimś nowym,tylko czy chcesz być dalej w ogóle w obecnym związku

Gość takitamnikkk
ło, ale to napisałam, sama się pogubiłam :P

A wiesz ze takim niby niewinnym gadaniem mozesz zniszczyć swój zwiazek? Niech sie twoj dowie albo znajomość sie rozwinie... Chcesz ryzykować? I nie pisz o kontroli...

nie pisze o kontroli. Wszystko sie popieprzylo....nie tak mialo byc. zawsze bylam zla na niego ze pisze z jakimis kolezankami..a teraz sama jestem nic nie lepsza

No to po co jesteś ze swoim chłopakiem skoro z innym nawet rozmawia ci się lepiej i jest według ciebie dojrzalszy? Zamiast się męczyć - postaw sprawę jasno, a swojemu chłopakowi oszczędzisz czasu.