Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszkasss

Sex turysta

Polecane posty

Gość Agnieszkasss

Cześć. Chciałam zapytać czy są tu dziewczyny ,które były na wakacjach w miejscach kojarzonych z seks turystyką , a jeśli tak jakie macie wrażaenia. Wróciłam właśnie z Tunezji i moje wrażenia i przeżycia są cudowne , totalna wolność , nikt mnie nie zna , mogę kochać się z kim chce , gdzie chce i jak chce.Faceci tam traktują Cie jak boginie. Za kilka dolarów można mieć wszystko , dosłownie wszystko. Teraz składam kase na wyjazd do Pattay w Tajlandii , nazywanym największym burdelem świata ;) Był ktoś tam ? Opiszcie swoje przeżycia. ps. nie interesują opinie typu,,jesteś dziwką'' każdy żyje jak chce.

Gość rtht
haha Aga, uwazaj na choroby tak w ogole tanszym miejscem sa wlochy faceci bardzo leca na kobiety ale niestety generalnie wlosi nie sa tak przystojni jak sie mowi sex turystyke masz wszedzie jak sie zatroszczysz o to ;)

Taaa pewnie kobieta jedzie do Tajlandii szukać sexu... Przepraszam ty w nieletnich gustujesz że cię do Tajlandii zaniosło? :D:D:D Coś marna ta prowokacja

Gość To ilu zaliczyłaś
powedz :) ,aha kto wie ,może przywiozłaś coś z sobą , jakąś chorobe ,albo dzidziusia , ciekawe co wtedy zrobisz ? kiedy ojcem będzie bliżej nieokreślony Tunezyjczyk :) Ciekawe jką opinie oni mają o polkach ?:)

Gość Agnieszkasss
Echh Nie , nie gustuje w małolatach , ale w Pattay jest ogromna wolność w sprawach seksu , nikt się z tym nie kryje i można robić totalnie wszystko.

A w Polsce, Europie... i innych bliższych miejscach nie ma ? I nie można robić co się chce? Nie pierdol dziecko ;)

Gość Fajne wczasy
ale jednak bałabym się robić to z obymi facetami , jeszcze w obcym kraju.

Gość Agnieszkasss
Są takie miejsca ,ale nie da się ich w żaden sposób porównać do miejsc znanych z seksturystyki na całym świecie.

Taaa bo kobiety tam mają w poprzek a faceci dwa fiuty :D No ale cóż podobno to co sobie wmówimy to podstawa dobrego sexu.

Gość Agnieszkasss
Tam jest całkiem inaczej , traktowali mnie jak księżniczkę , do tego nie musiałam się niczego wstydzić. Mogłam być wszędzie naturalna.

Gość Agnieszkasss
To oczywiste ,że tak , muszę kombinować. Natomiast tam , w pewnych dzielnicach , mogę równie dobrze kochać się z 3 na środku ulicy i nikogo to nie razi. (to oczywiście przykład)

E tam kombinować... Polotu ci brakuje. Możesz jak chcesz i to bez większego problemu... po prostu jesteś ograniczona... ;) Ale nie przejmuj się wiele polek tak ma :) musicie nie bać się że ktoś zobaczy że macie ochotę na sex :D W końcu takim porządnym kobietom jak wy nie wypada ;)

ale to nawet nie jest sex turystyka tylko zwykla prostutucja, a tajlandia to barzdiej nastawiona na facetow - hetero i homo;-))

"Agnieszkasss Tam jest całkiem inaczej , traktowali mnie jak księżniczkę , do tego nie musiałam się niczego wstydzić. Mogłam być wszędzie naturalna " kolezanko - ty chyba cos myslisz;-)) to taka praca jak kazda inna 0- i zadna ksiezniczka nie bylas tylko wybralas najwyrazniej taki "pakiet" - wedlug prostej zasady placisz wiec wymagasz;-))) smieszne jest to twoje odkrywanie wolnosci - sa miejsca na swiecie gdzie znalazlabyc ludzi ktorzy robia to sano bo LUBIA a nie ze wzgledu na tania protytucjae - wtedy to jest prawdziwa swoboda seksualna - szukaj a jestem pewna ze dotrzesz do miejsc o ktorych mowie;-)

mysliciel 999 - zgadzam sie z tym napisales;-)) Polki tak czesto maja ze wystawia stope poza swoj ograniczony prykazami katolickimi kraj i mysla ze "wolnosc" seksualna za nogi zlapaly - to taki syndrom zachlysniecia sie nowym i nieznanym ;-))

Gość Powiedz nam tylko
co zrobisz kiedy przypadkiem zajdziesz w ciąże ?

;-)))) hahahahhahaha no jesli ktos jest za swoboda seksualna to zwykle uznaje tez aborcje i srodki anty - a co spodziewalas sie odpowiedzi (chociaz pyt do autorki a nie do mnie) ze wychowa takie dziecko z seksu z trezma naraz i powieci mu sie ?:-)))))))) rozbawiles/as mnie

ROR jaki ograniczony przykazami kraj ? Co wy pierdolicie ciągle? Wy jesteście ograniczeni własnym widzimisię. Jak ktoś nie chce się ograniczać to się nie ogranicza kościół z siekierą nikogo w Polsce nie goni.

Gość ofcdfmlcdmcldmkclmdlfckm
ale dziecko ma fantazje