Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroto

Poznalam chlopaka przez neta, Pojechalybyscie z nim zagranice?

Polecane posty

Gość kroto

Poznalam chlopaka dwa dni temu ( w zasadzie to juz kiedys dalam ogloszenie, ze poznam faceta) i on sie odezwal i podal swoje gg, Ale ja do niego nie pisalam dopiero po dwoch miesiacach napisalam. Fajnie sie gadalo. Wczoraj mielismy sie spotkac na szlaku w gorach, ale pogoda byla do dupy i sie nie spotkalismy. Dzisiaj spytal czy nie chcialabym z nim pojechac do niemiec na jeden dzien bo musi odebrac stamtad sprzet ( pracuje w hurtowni medycznej). I nie wiem czy jechac czy nie jechac.. W sumie prawie go wcale nie znam, ale wydaje mi sie byc ok.,

Gość bsbday5
"wydaje się być ok" - no właśnie. Ja absolutnie bym nie pojechała

Gość panirobakowa
ja bym pojechała a co mi szkodzi

Gość A ile macie lat
Co o nim wiesz ??? Jak go nie widzialas ???

Gość 4razy.po.5razy
Obejzyj sobie film "Mam na imie Justine" Dobry kolega z klasy zaprosil kolezanke(glowna bohaterka) do Niemiec, mial cos zawiezc, zaprowadzil ja do niby kolegi, bo mial cos niby odebrac, oni ja wymacali, on wzial kase i uciekl, oni ja zamkneli i przyprowadzali "klientow", gwalcili ja wszyscy a koles ktoremu kolega ja sprzedal trzepal kase ty z nim pojedz, a moze tez trafi cie sie taka okazja ;)

Gość kroto
Dlaczego od razu do burdelu.. Ja mam 26 on 27. Napisalam ogloszenie na necie ze poznam chlopaka ktory kocha podroze, gory, i jest katolikiem. I on sie miedzy innymi odezwal. Ja do niego napisalam po paru miesiach.. Nie widze nic w tym zlego.. a jego zachowanie naprawde nie jest jakies zle.. Mieszka na wsi, uprawia sporty. Nie wiem no.. Nie widze nic podejrzanego poki co..

Gość Zastanowilabym sie dobrze
Czy warto ryzykowac ?? Albo, albo. Co cie z nim laczy ??? Ta wycieczka do Niemiec, po co ci to , nie znasz jezyka, co on ci moze w Niemczech pokazac. Poznaj go na pewnym gruncie, a potem podrozuj. Ja pisze z Niemiec i moze to kierowca ciezarowki, albo podstep.