Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lisey

chciałbym mieć jakichś przyjaciół...

Polecane posty

Gość lisey
prawko rok temu zdałam, jakimś cudem za pierwszym razem :D

Gość lisey
strasznie się czuję dzisiaj dla odmiany fizycznie x.x

Gość rowereek
no to idź na rower :)

Znaczy ja ze Szczecina jestem:D i to do jednej pani stamtąd było A myślałaś o zmianie miejsca zamieszkania? To trzeba połączyć z praca nad sobą bo sama zmiana nic nie da, ale taki nowy początek

Gość lisey
skąd wiedziałaś? :) wyprowadziłabym się z chęcią na drugi koniec Polski ale to trudne, szczególnie że rodzina mi to prawie że uniemożliwia

Ludzie nieszczęśliwi zwykle tego chcą. Tylko pamiętaj samo przeniesienie nic nie da, jeśli chcesz zmienić swoje życie musisz zacząć od wnętrza Szczęście też jest potrzebne Ale co ma do tego rodzina? Jesteś pełnoletnia i jeśli sama się utrzymasz to możesz robić co chcesz Czasami trzeba pomyśleć o sobie

Gość tez jestem sama,jak palec
nie mam prawka, ostatnio mnie kontrola złapała jak mały kawałek postanowilam przejechac autem, ale to na takich obrzerzach, naszczescie obyło się bez mandatu, egzamin na prawko nie na moje nerwy i psyche, zbyt duzo osób znam co podchodzą po 7,8 a nawet parnasty raz , cholernie trudno zdac prawko

A ja znam mnóstwo które zdały za pierwszym:D Z takim podejściem to najlepiej nic nie robić "bo trudno" O widzisz łatwo się poddajesz. Kto wie może w kontaktach z innymi też tak postępujesz?

Gość tez jestem sama,jak palec
wiem że łatwo się poddaje, jest to spowodowane moim bardzo niskim poczuciem wartosci, i minusową samooceną, okropnie krytycznie podchodze do siebie samej, ale co sie dziwic, Jak rodzicie nie szanuja dziecka, to trudno wymagac aby juz dorosle "dziecko" szanowało i myslało pozytywnie o sobie