Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśka.aaa

Czy ja jestem dziwna ? :/

Polecane posty

Gość kaśka.aaa

Mam 29 lat mój facet tyle samo jesteśmy ze sobą 7 lat, on zaprasza mnie do swoich znajomych a ja jestem tym faktem zrozpaczona bo jak przychodze na jakąś imprezę, ognisko, grill to wszyscy jego koledzy kurwują i pizdują na potęgę nienawidzę tego !! Uważam że przy kobiecie trzeba zachować jakiś umiar w klnięciu, to nie tak że ja tego nie robię bo robię ale kurde są jakies granice. Mój facet mówi mi że jestem sztywna i dziwna że nie potrafie się dostosować a ja po prostu lubię ludzi z klasą, nie chodzi mi tu o facetów w muszkach ale uważam że przy np. ognisku można się dobrze bawić bez kurwowania i opowiadania jak facet wyruchał jakąś panienkę :/

Gość napalony na Nyuomi
nie jestes dziwna

Gość i tak powiem...
jesteś dziwna, że masz faceta, który ma takich znajomych, albo po prostu nie wpłyniesz, zebyście zmienili te znajomosci

Gość roztuuku
ja bym chyba taka panienkę jak ty zajebał nawet pokląc sobie nei można wielka paniusia bleee

Gość kaśka.aaa
Mój facet pracuje na wysokim stanowisku jego koledzy to ludzie po studiach pracujący w korporacjach wydawać by się mogło że mają jakąs klasę ale jak widać nie, mój facet jest na co dzień kulturalny i przy nich i przy mnie nie klnie ale widzę że strasznie go bawi jak kumple klną i opowiadają obleśne kawały. I np,. dziś wróciliśmy z grilla ja mu mówię że na takich wieczorze czuje się nieswoje i nie lubię jego kumpli to on mi odpowiedział że nic mi się nie podoba i przesadzam, że w życiu trzeba się dostosowywać a nie wydziwiać w ludziach i szukać ich wad, no już sama nie wiem może ja faktycznie zachowuje się jak jakaś paniusia :/

Gość i tak powiem...
a już rozumiem, chodzi o to stanowisko )))$$$:classic_cool:$$$(((

Gość kaśka.aaa
tzn ?

Gość zaklopotany84
Czy przypadkiem znajomy Twojego faceta ostatnio nie pojawił się w internecie ;)? http://www.youtube.com/watch?v=d3slGy1thzg P.S. Jeśli w tym towarzystwie długo siedział, to widać co ukrywa pod maską. Jego znajomi to pewnie handlowcy/akwizytorzy (trzoda jakich mało). Czas pomyśleć nad lepszym modelem.

Gość kaśka.aaa
taa to podobny typy ale mój facet nigdy tak nie mówi.