Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kultura mam na drugie

Jest tu kto?

Polecane posty

Gość ja się nie nudzę
tylko czytam tutejsze mądrości:P

Gość joooooo
estem!

Gość l;szldplds;'z
Też oglądacie wschód słońca ?

Ja jestem, ale pasowaloby się przespać z godzinkę jeszcze. Coś czuję jednak, że gówno z tego wyjdzie.

U mnie tez ponuro jak cholera. Tylko mgła fajna, ale już opada. Dlaczego nie spicie ?

Ja za godzine musze zebrać się z wyra i do pracy jechać. A tu ani godzina nie przespana :)

Kultura w moim przypadku to na pewno nie ma sensu się kłaść i jak pójdę spać na nie całą godznę, to tlyko podkurwiona wstanę z rozleniwionym umysłem, wiec wole juz przetrzymać ten stan :D Poza tym uwielbiam wczesne poranki :)

No ja też zazwyczaj odsypiam w dzień jak jest oczywiście możliwość, ale to tlyko popołudniu. A ze szkdoa mi po poludniu marnować czasu to się zazwyczaj i tak nie kładę, tylko napędzam kawą, nie śpię kolejną noc, nie odsypiam i tak w kółko, dopóki nie przyjdzie piękny dzień kiedy padnę, że tak powiem na pysk :P

Mi teraz w głowie coś leci "wichry i burze....bla bla bla...to wszystko by znów wiedzieć, że...bla bla bla...nowy nowy dzień..." a może kocham Cię? Cholera wie, coś tam mi się drze Beata w umyśle

Mi umysł ledwo co działa, więc tylko otępiało patrze w monitor i jedyne co słyszę to ciszaaaaaa. I wolę zdecydowanie to, niz Beate o wpółdo 6. :P

Mi sie nigdy nie udało wywołać LD i co się za to zabieram to z moim zapałem wychodzi wielkie gówno. Miałam kiedyś taki fajny poradnik na 4 tygodnie to zgubiłam :[

Zrobiło się już całkiem jasno i cały poranek stracił swój urok. Niedługo powrót do rzeczywistości i normalności :P

Tobie chociaż mózg działa, mój przypomina bezkształtną masę i nic mi po nim o tej porze i zapewne przez kolejne 12 godzin :P

To chyba na wschodzie albo centrum mieszkasz, bo u mnie jeszcze trochę Ja wywołałam, ale takie lekkie bardzo. I zapominałam z tego podniecenia o wrażeniach ze wszystkich zmysłów, to tak ubogo było:D Ale już dawno i nie miałam i nie próbowałam. Ale moje wywoływanie to bardziej system drzemek i pobudek. Trzeba coś lepszego wymyślić

Brzęczy mi jakiś classic rock w głośnikach, ale zaczyna mnie trochę drażnić ten zgrzyt. Czyżby kac ? :P po jednym piwie i brandy :O :O :O Staczam się..

Kultura mieszkam na południu :P Mnie ostatnio tylko paraliże senne pierońskie łapały, a to nie zbyt przyjemne.