Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Drogie mamy, sytuacja mnie zmusza by napisac tu. Czy jest tu mama ktorej zostalo moze mleko bebiko 1? i moglaby sie podzielic. Mojemu malenstwu sie konczy opakowanie , a wyplata dopiero za kilka dni :(

Gość Boszek
ja mam tylko nan1

Gość Boszek
ja jestem z pomorza,ale poczta istnieje, raczej nie można mieszać. Mój mały kiedyś pił nan i paczka leży w szafie

tylko ze obecna sytuacja nawet nie pozwoli mi na to bym mogla oplacic przesylke.Wypłate dostane za jakis tydzien

Moja tez zaczynala od nan1 ale brzuszek ja bolał i potem zmienilam na bebiko tak mi pani dr, doradzila i pomogło i tak jetsesmy juz 3 miesiac na bebiku 1.

Gość Boszek
z wysyłką nie było by problemu, jak małej nie służył nan to lepiej nie ryzykować.

Prosze tylko nie piszcie ze masz dziecko a nie masz na mleko... no tak sie stalo jak sie stalo i musze przetrwac do wyplaty, wszystko mam pampersy, oliwki kremy, tylko to mleko mi sie konczy

Gość Boszek
Słuchaj mam w szafie bebko, tylko że już stoi jakiś czas otwarte, nie wiem ile czasu jest przydatne po otwarciu.

tez niewiem ile moze byc otwarte, bo u mnie na obecna chwile to schodsi tak szybko ze nie postoi

Gość Boszek
przeczytaj na opakowaniu, bo ja pudełko wyrzuciłam

tez wyrzucilam opakowanie, bo przesypuje do puszki zeby łatwiej sie nabieralo , ale sprtawdzilam na internecie teraz to pisza ze do miesiaca

Gość Boszek
no to moje stoi dłużej, szkoda bo chciałam pomóc.

nie myslam ze znajde sie w tak beznadziejenj sytaucji. Chialam pozyczyc od mamy ale niestety powiedziala mi ze tez nie ma, bo nawet rachunku nie zaplacila

szkoda, bo jak ktos chce pomoc to zawsze cos stanie na przeszkodzie - ale jeszcze raz bardzo goraco dziekuje za szczere checi

patrzylam teraz na strony na internecie , takie gdzie sa ogloszenia ze ktos odda cos za darmo - ale tam tez niestety wszystko juz zarchiwizowano

Gość Boszek
napisz mi swój adres na gg 9502657 coś wymyślę

a nie możesz iść do jakieś "zaprzyjaźnionej apteki i kupić na "kreskę". A PROPO COŚ ZA DARMO TO JA MAM DWIE PUSZKI NUTRAMIGENU 1 NA ZBYCIU, MOŻE KTOŚ JEST ZAINTERESOWANY?!

Gość Boszek
ja odkupię nutramigen:) bo nasza apteka ma problem z hurtownią

pani o nicku boszek napisal ze mi pomoze dziekuje bardzo za pomoc! a jesli chodzi o apteke, to wlasnie nie mam to duze miasto i raczej nikt tu nikogo tak niezna

Gość nie kłamię
narobią bachorów, a potem lament bo na mleko nie ma, szok :O :O Co za dziadocha się rozmnaża, to brak słów :O :O :O

Boszek ale Twoje maleństow pije Nutramigen bo wcześniej piszesz coś o Nanie i Bebiku? Jak Ci bardzo zależy to mogę wysłać choć na pomorze nie mam blisko :)

niektorym ludziom sie tak czasem sytuacja pogorszy ze musi sobie jakos radzic :( moj maz mial dobrze platna prace, ja pracowalam i niebakowalo na nic ani nam ani dzieciom, ale potem stracil prace, znalazl nowa ale gorzej platna- no a radzic sobie musimy jakos

Gość KALISZanka...
Autorko masz już to mleczko?

jedna pani mi tu napisalk ze mi wysle 1 opakowanie, wystarczy mi ono na okolo 3 dni, do wyplaty mi zostalo 7 dni :(