Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mam dwie corki i tez nigdy nie brakowalo zeby mialy cos do zjedzenia, naprawde choc ciezko mielismy to jakos dawalm rade, sobie odmowilam a dziecku kupilam, niewiem jak to teraz sie porobilo ze nam niewystarczy do wyplaty, poprostu niewiem.zawsze po wyplacie kupowalam wiecej zeby wystarczylo na caly miesiac - ale w tym miesiacu braklo na te kilka dni - ot tak cala prawda

Gość Iza_30
Autorko nie musisz się tłumaczyć, prosisz o pomoc a nie nakazujesz sobie pomagać. Jak ktoś chce pomagać i rozumie matkę w trudnej sytuacji to pomoże a jak ktoś nie może tego pojąć, niech się zajmie sobą. Proste...

no tak to moj temat- teraz maz placi rachunki, oplaty robi i utzrymuje dom

Gość A może idź do MOPS-u
albo Caritasu - kartonik albo 2 pewnie dostaniesz od ręki. A z pocztą to wiadomo jak jest... nawet jak ktoś wyśle - to możesz czekać 2-3 dni...

widzisz i mnie tamta sytauacja nauczyla czegos , jestem mloda zona, matka ale wycuiagam wnioski, bo po tym jak w jeden miesiac nie oplacilam rachunkow, odczuwamy to do dzisiaj i splacamy po malu , ale juz wiem ze takiego bledu nie popelnie i widzisz stram sie planowac wydatki kupowac dzieciom za wczasu ale teraz niestety mi braklo choc nie szastam pieniedzmi kazda zlotowke odladam 2 razy zanim wydam

zastanawialam sie nad caritasem alenie wiem czy tam takie mleko dostane? czy nie zwykle w kartonie ? bo ja nigdy nie bylam w caritasie i niewiem jak to sie zalatwia

Gość A może idź do MOPS-u
Jak nie pójdziesz, to się nie dowiesz. Myślę, że nie wcisną ci byle jakiego mleka, jeśli dziecko pije konkretnie bebiko. Napewno otrzymasz tam jakąś pomoc - jeśli tylko tam pójdziesz.

Gość a sąsiadka nie może
pożyczyć Ci 10 zł, albo koleżanka?! No przecież nie mieszkasz na bezludnej wyspie?

ja nie mieszkam w swoim rodzinnym miescie , takze nie mam tu kolezanek, jedynie maz w pracy mial sie zapytac kolegi

bardzo garaco dziekuje wszystkim dziewczynom ktore sie do mnie odezwaly na gg i email z checia pomocy- naprawde dziekujemy wam z calego serca, jesli bede mogla jakos sie odwdzieczyc to napewno to zrobie

Gość a skad jestes i w jakim banku
masz konto? jesli w tym samym co ja to bym Ci wyslala kase na bebiko i bys miala od razu na koncie i mogla kupic malemu a jak moze z warszawy to mozesz podjechac do mnie i sama Ci chetnie kupie to mleko

jestem z krakowa ale niechcialabym aby ktos pomyslam ze naciagam na pieniadze czy cos takiego, kilka mam zaproponowalo mi pomoc

Gość siakdjsakjdjk
a za co kupisz jedzenie zeby siebie meza i drugie dziecko nakarmic??

zreszta opcja z kontem to niebardzo, bo na koncier mam -100zl i nawet jakby mi ktos wyslal to bank by sobieale dziekuje

jedzenie mam w lodowce po swietach zostalo mi troche wiec na kilka dni wystarczy nawet chleb mam zamrozony, takie artykuly jak cukier , maka czy podobne to mam, nie myslk sobie ze ja chce wyludzic pieniadze od kogos bo tak nie jest, moj maz jezdzi rowerem do pracy wiec nie placi za przejazdy, a ja z dziecmi w domu

Gość a skad jestes i w jakim banku
kurcze, szkoda mam nadzieje ze ktos z Krakowa Ci dzis jeszcze pomoze trzymam kciuki i mam nadzieje ze juz nigdy nie zdarzy Ci sie taka sytuacja ;)

zreszta juz wczesniej napisalm ze ja na sobie zaosczedze a dla dzeci mam, tylko to nieszczesne mleko mi sie skonczylo

zreszta juz nie wyzywaj sie na mnie, juz kilka osob zaoferowalo mi pomoc , mam nadzieje ze juz nie znajde sie w podobnej sytuacji

Pani Małgosiu, bardzo serdecznie dziekuje raz z coreczka za pomoc, z calego serca dziekujemy

sprzedam 4 puszki nutramigenu2. prosze poisać na kwiatuszek252@amorki.pl

Gość rosy3
:)