Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

mamo szymusia - naprawde moglabys oddac bebiko 1 - bardzo wbym byla wdzieczna

jesli ktoras mama chcialaby pomoc mi to moj numer gg to 6086695

w obecnej styuacji to nie mam za bardzo jak oplacic przesylki bo nawet na mleko nie mam :(

dziekuje ci mamo szymonka a moze zrobimy tak, ze po wyplacie bym oddala ci za przesylke, wyslalbym ci pieniazki

mi sie dzis mleko skonczy , do popoludnia jescze mam i koniec :(

wiem ale tak sobie mysle ze moze troszke rozciencze mniej dam mleka do wody, i do jutra moze doczekamy no bo ju z nie wiem co innego zrobic

Gość Iza_30
Może troszkę nie na temat...ale mam w szafce całą siatkę takich próbek mleka bebiko 2 - dostałam, nowe nie używane- moja córka pije bebilon i mi się niestaty nie przydadzą a szkoda by tego było, na pewno jest tego cała paczka, tylko w takich jednorazowych porcjach. Jeżeli autorko byłabyś zainteresowana, to daj znać, chętnie prześlę, opłacę też przesyłkę. Mleko przyda się na później. Pozdrawiam

Gość rosy3
ja pracuje w aptece w pomorskiem. podaj adres to Ci wysle dzis

dziekuje wam dziewczyny! naprawde nie spodziewalam sie takiego odzewu i pomocy izo30 - dziekuje ci , tak bardzo bym chciala, przyda nam sie napewno :) moj adres gg to 6086695

Autorko wiem co czujesz sama ledwo ciagne ale pomoge Ci jestem z Nowego sacza wiec już blizej do krakowa tylko popołudniu dam rade kupić mleko i wysłać bo teraz musze sidzieć w domu bo mały ma ospe. O koszt przesyłki sie nie martw ja opłace :-) a Dzieciaczek musi cos zjeść. Moze uda mi sie zawołać kogos do dzieci to zaraz polece do sklepu i kupie zaraz sie odewe na gg

moglabym podac adres na poczte lub gg? bo tak jakos dziwnie na forum

Gość rosy3
gochakam@tlen.pl

Gość siakdjsakjdjk
Ja pie**ole... No to zaj**iście gospodarujesz kasą jak na mleko dla dzieciaka ci nie starcza;/;/;/

Gość Iza_30
Autorko podaj adres na mail Kocham_Marka@interia.pl

Gość siakdjsakjdjk
co k**rwa nie masz rodziny, przyjaciol sasiadow zebby 20zl na mleko do wyplaty pozyczyc tylko tu zebrasz?? Dziwne!!

Gość Iza_30
Przestań osądzać autorkę, nie znasz jej, nie wiesz jak jest a dziecko musi jeść i nic ci do tego że chcemy pomóc innej matce. Nie chcesz to nie pomagaj ale i też nie komentuj

niestety, tak mi sie sytuacja zyciowa potoczyla ze niemam :( kiepska praca, rodzina z daleka - ktora tez nie ma lub niechce pomoc- smutne ale prawdziwe, dla siebie nigdy bym nie prosila ale coz moje dziecko winne ze ma takich rodziców mało zaradnych :(((

Mozna dobrze gospodarować pieniedzmi ale i tak moze nie starczyc jak jest jedna pensja opłaty jedzenie proszki itd... to niestety nie da sie zrobic cudów. Sama mam cięzko bo jedną pensje ale musimy sie okombnować zeby na wszystko co trzeba było. Autorko nie przejmuj sie głupimi docinkami

Gość siakdjsakjdjk
ale jak to moze na mleko zabraknac?? sama mam dziecko i wiem jakie jest zycie!! ale mleka nigdy nie zabraklo!! wole sobie odmowic czegos zeby wiedziec ze przed wyplata bede miec na jedzennie dla niego!!! nie potrafie tego zrozumiec;/