Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość scoobi dubi du

Najpierw ludzie bzykaja sie bez zobowiazan, a potem...chca kogos na stale...zena

Polecane posty

Gość scoobi dubi du

jako nastolatki,potem na studiach bzykaja sie z kim popadnie,albo ciagle maja nowego 'chlopaka' ,za pol roku kolejny, randkowicze-ruchacze, prostytutki,panienki ktore sie ciagle zakochuja... A potem ? 23-30 lat-zalezy od wychowania i srodowiska, zapala im sie lampka...musze sie ustatkowac i nagle chca miec zone,meza,rodzinke... Zenada na calej linii. Zapominaja co robili buhaha . Jakis czas spokoju a pozniej znow im odpierdala: zdrady, rozwody, ruchacze udaja kawalerow w necie itp itd

Gość wkurzona ja ;;
pierdu,pierdu, jak sie zakłada rodzine i ustatkuje to nie w głowie głupoty i bardzo dobrze że szaleja za młodu, ja jestem za, lepiej żeby facet lub kobieta się wyszaleli bo móc poczuc chęc stabilizacji,ustatkowania, gorzej jak robi sie to po slubie, kiedy nagle ktoreś stwierdza że się nie wyszalalo każdy wiek ma swoje prawa

Gość kitschhhhhh
popieram zdanie poprzedniczki. prob;lem tkwi w człowieku, ludzie wybrzydzają, jesli pozniej zostają sami to nie zależy od kwestii wyszalenia się ale od wieeeelu innych czynników.

Gość scoobi dubi du
co kto woli. Ja bym kurwiarza ktory 'szalal' nie chciala :O

Gość gvebaebharbh
No i co z tego? Ja za młodu co prawda nie zmieniałam facetów jak rękawiczki, ale bardzo ostro imprezowałam, piłam morze alkoholu i robiłam niesamowite wręcz głupoty. Teraz się ustatkowałam, mam męża, dom, imprezy urządzamy sporadycznie, alkohol piję okazjonalnie. Staramy się o dziecko. Czy wg twojej śmiesznej teorii nie mam prawa do dziecka, bo "zapomniałam co robiłam"? Chore. Ludzie się zmieniają z wiekiem, w młodości większość ma jeszcze pstro w głowie, niby dlaczego odmawiasz im prawa do założenia rodziny?

Gość wkurzona ja ;;
a co to znaczy kurwiarza? czy to taki co korzysta pocichu z domów publicznych czy zdrowy facet który zmienia panienki ale również szuka tej jedynej, miłości tak jak i my uważasz że nalezy zatrzymac się przy pierwszej kobiecie? nawet jesli jest cos nie tak? lepiej szukać dalej aż trafi się na właściwą osobę, wtedy nie skrzywdzi się ani jej ani samego siebie

Gość loylaloy
najpierw przez mlode lata kurwia sie na calego a pozniej zgrywaja cnotki niewydymki i takiego chca faceta za meza i ojca dzieci :D faceci tez ruchaja co tylko sie rusza a na swoja kobiete chca cnotliwa zonke pod warunkiem ze musi juz wszystko potrafic i robic w lozku :D

Gość gvebaebharbh
:D Ja miałam przed moim trzech chłopaków i kto powiedział, że uważam się za "cnotkę niewydymkę". Przecież to się kupy nie trzyma wymagać od szesnastolatki znalezienia sobie partnera na całe życie. Mojego męża poznałam w wieku 22 lat mając za sobą 3 ok. dwuletnie związki, ktore z różnych powodów nie wyszły. I co, mam z tego powodu nie miec rodziny?

Gość gvebaebharbh
na bank:)

Gość ohahohahohah
o i seta juz sie wyruchala i wytrzezwiala :D