Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narcyz19

pominięte tabletki antykoncepcyjne a stosunek pełny

Polecane posty

Gość narcyz19

Witam! proszę o pomoc:( wzięłam 21 tabletek po tym zrobilam 7 dniową przerwę czyli tak jak powinno być,więc 8 dnia w środę powinnam wziąść pierwszą tabletkę z nowego opakowania, lecz stwierdziłam że przestaje brać i nie wzięłam w tą srode,czwartek,piątek a w sobote odbyłam stosunek pełny:( gdy zdałam sobie sprawę co zrobiłam już po wszystkim wzięlam szybko dwie tabletki od razu czyli tak jakby zapomnianą piątkową i sobotnią a kolejne dni juz normalnie po jednej,czy jest rtzyko ze mogę być w ciąży??proszę o odpowiedź

Gość niewiadommka
No to już po ptokach, za 2 tygodnie zrób test. Nic już nie poradzisz. Trzeba było myśleć.

Gość dcscdc
ludzie uwielbiaja sie znecac nad slabszymi., nie panikuj, to nic pewnego, wiesz ile razy ja mialam taka sytuacje?? mnbostwo, albo w ogole 2 dni nie bralam i sie kochalam....takze nic to nie musi oznaczac ale dla pewnosci przebadaj sie

Gość narcyz19
dzięki bardzo,za porady. W piątek idę do lekarza to się wszystko okaże...pozdrawiam

Gość Picks
zazycie dwoch tabletek na raz nie sprawi, ze zadzialaja tak, jak bys wziela je normalnie, nie sadze jednak zeby w tym czasie wystapila u Ciebie owulacja, warto isc do lekarza i to sprawdzic.