Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka-Baśka

Pieluszki huggies premium

Polecane posty

Gość Kaśka-Baśka

Używałyście? Co o nich sądzicie chodzi mi raczej o rozmiar 4,4+.Do tej pory używaliśmy pampersów ale huggiesy są teraz na promocji i zastanawiam się nad ich zakupem. Z góry dziękuję za opinie:)

Ja własnie kupiłam dwie MEGA paki z promocji i bardzo załuje. Mala jak sie duzo rusza to pieluszka robi sie luzna i obciera nozki. Za kazdym razem miala cala mokra dupke, wogole nie wchlaniaja, a na opakowaniu pisze sucho nawet do 12H. Hehehehe;)

Gość pampersy najlepsze
ja też kiedyś kupiłam jedną paczkę huggiesów, i to była pierwsza i ostatnia paczka. Katastrofa, takie grube "wacioki" w porównaniu z pampersami. Sama bym nie chciała mieć czegoś takiego miedzy nogami. To tak jakby porównać tampon OB z wielką grubą podpaską.

Gość Moje zdanie takie
I pampersy i hagissy są tak samo do dupy. Osobiście używam i jak najbardziej polecam dada z biedronki. Nic nie przecieka nic się nie odkjeja jeden wystarczy spokojny nawet na 5-7 godzin i do tego kosztują 27zł za 64 sztuki

Gość hugiesy to szajs
nie kupie juz nigdy badziewie totalne, maly mial nozki podrapane przez te pieluchy ;/ szkoda dziecka, kupuje dada z biedry lub toujours z lidla i o niebo lepsze od hugiesow.

bezznadzieja. nie warte takuej ceny. 4 nie pasowaly na 8 kg dziecko ;/ zsuwały sie i przemakały , przy tym ocierały nóżki

Gość Tammta
ja uzywalam huggiesow do nr 3. Potem jak mala zaczęla brykac to to samo co pisza dziewczyny. Miala obtarta skóre do krwi albo nacieta tak jakby kartka papieru. Przeszlismy na pampersy - moim zdaniem najlepsze pieluszki, tylko maja jedna wade - cena. Z tego wzgledu chetnie przeszlibysmy na inne ale po przejsciach z huggiesami boje sie juz eksperymentowac.

Gość jakubierac
Huggiesy mają szerokie sztywne zapięcie i ono obcierało dziecko w biodrach i pasie. Na pampersy mi szkoda kasy, za to świetnie sprawdzają się Dada (z Biedronki), firmowe Tesco, Gaga (też w Tesco). Jednak polecam pieluchomajtki z Huggiesa - są super, tylko niestety pieluchomajtki są mniej chłonne i droższe od pieluch, za to praktyczniejsze przy nocnikowaniu.