Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonna!

Alergia??

Polecane posty

Gość zaniepokojonna!

CZesc dziewczyny ! mam taki problem wydaje mi się ze moja 4 miesieczna córeczka ma alergie! Jutro ide do lekarza, ale moze ktos mi tutaj cos p[odpowie bo lekarze tez nie zawsze maja racje ;/ wiec moja mala robi kupki, smierdzace ze sluzem ale nie zawsze! czasami tez sa ciemno zielone i bardzo wodniste, nie ma zadnych krost za uszami ani nic w tym stylu! i od 3 dni zauwazylam ze po powrocie ze spaceru ma spuchniety nos, a dokladniej kolo noska robia jej sie takie opuchniecia ! troszke jetem zaniepokojona! i wydaje mi sie ze jesli byla by na cos uczulona (jakies pylki) to nie mialaby to wplywu na to jakie robi kupki

Gość zaniepokojonna!
up

Gość zaniepokojonna!
nikt nie mial podobnie??

Gość ola BOOOga
nie pomogę Ci bo nie mam pojęcia. ale napisz sobie do lekarza. odpowiedzą ci w ciągu godziny. www.dziecko24.pl

Gość Iza_30
Jak moja córka była w wieku ok 5 miesięcy, zaczęłam wprowadzać do jej jadłospisu kaszki, marchewkę i jabłko i też przez jakiś czas robiła raz wodniste kupki, innym razem takie ze śluzem a jeszcze innym razem zrobiła 7 na dzień...pediatra powiedziała, że to "reakcja na nowości" i żebym się za bardzo nie przejmowała i obserwowała. Jak objawy się nasilą, miałam przyjechać a "nowości" na jakiś czas odstawić. Ale po ok 2 tygodniach samo przeszło i jest ok. Teraz je już prawie wszystko i zero reakcji. Lekarka mówi że sporodzieci tak reaguje a kupka to wyraźny sygnał że coś się dzieje

Gość moim zdaniem to Algieria!
! to na pewno Algieria!

Gość zaniepokojonna!
tez mysle ze alergia ! ae czy aergia na jakies pylki ma wplyw na to jakie dziecko robi kupki??

Gość zaniepokojonna!
up

Gość mama alergika.....
alergia na pylki zaczyna sie nieco pozniej, kolo 1,5 roku zycia.

Gość ja też podostawałam
to może być od jedzenia jakiegoś