Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam nadzieję że to nie prawda

Mój facet na niedzielnej imprezie, gdy był mocno pijany, a ja poprosiłam aby

Polecane posty

Gość Mam nadzieję że to nie prawda

już wiecej nie pił, i że idziemy do domu, Powiedział mi że mnie nie kocha:o, że naprawdę nie kocha, i żebym sobie szła do domu:o. Był mocno pijany, a na drugi dzień gdy mu powiedziałam że tak do mnie mówił, zaczął przepraszać i że to nie prawda, że mnie bardzo kocha. Nie wiem już sama, czy to co mówił to prawda, czy poprostu przez alkohol:( Jak dziewczyny myślicie?

podobno alkohol rozwiązuje jezyk, i wtedy można powiedzieć to czego tak naprawde bys nie powiedziała dlatego cos w tym moze byc.... alkohol to nie jest usprawiedliwienie, po alkoholu człowiek staje sie odwazny wszytsko jest prostrze i dużo rzeczy można powiedziec nawet jesli sa pszykre a aco najważniejsze prawdziwe

Gość NaOdległośćNiepowrotu
uważam że po alkocholu nie koniecznie robi się właśnie to czego się pragnie a nie ma odwagi się przyznać. czasem przez zrobienie czegoś pod wpływem można stracić kogoś kogo naprawde sie kocha.

Gość hufgw8ahyfqugu
Po alkoholu mówi się prawdę:-( trzymaj go na dystans

Gość NaOdległośćNiepowrotu
wszyscy mówią że po alkocholu mówi sie prawde i zgodnie z nią się czyni. ile osób było w takiej sytuacji że zgodnie z tym działało? ja przez głupie zdanie nie mające nic wspólnego z z prawdą być może bezpowrotnie straciłam kogoś kogo kocham. oceniałabym jego uczucia po czynach a nie słowach rzuconych w stanie bez świadomości.

z drugiej strony alkohol miesza w głowie i mówisz to co wydaje ci się w danym momencie prawdą :) a niekoniecznie na co dzień nią jest:)

Gość Mam nadzieje ze to nie prawda
Jego zachowanie na codzień, przeczy temu co powiedział w niedziele Jest kochany, daje odczuć że mnie kocha, więc naprawde nie wiem co mam myśleć, Chyba poprostu przymknę na to co powiedział oko. Choć w myślach ciągle słyszę te słowa:o

Gość aaa3333
ja tam po alko piertole od rzeczy,ale zawsze prawde

oj daj spokój alkohol człowieka upija i tyle gdyby alkohol powodował tylko prawdomówność- to byłby zwany eliksirem prawdy facet chciał się dopić- ty mu nie pozwoliłaś i się zemścił wsadzając ci szpilę tam gdzie zabolało albo był w takim stanie, że rzeczywiście chwilowo kochał tylko wódzię