Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalinaaaaaa

Pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość michalinaaaaaa

Codziennie biorę prysznic. Rano wychodząc do pracy robie makijaz, ukladam wlosy, uzywam antyperspirantu, dezodorantu itp ,a po kilku godzinach czuje sie nieswiezo. Mam oklapniete wlosy, makijaz juz nie ten, cera sie mocno błyszczy, cala czuje sie jak "brudna", tak ze nawet z moim facetem glupio sie spotkac od razu po pracy. Czekam tylko na moment kiedy wroce do domu i sie umyje. Czy wy tez tak macie? Czy po kilku godzinach czujecie sie nieswiezo? Do tego stopnia, ze przeszkadza wam to w spotkaniach z innymi.

Gość no jasne, też tak mam
najgorsze są upały, Wtedy masakra:(

Gość michalinaaaaaa
W upaly jest najgorzej, ale ja mam tak caly rok:( Po kilku godzinach czuje sie jak brudna, mam prace siedzaca wiec nie biegam, jestem w miejscu.

Gość Blondwłosa pozna bruneta
Też tak miałam, ale znalazłam na to sposób:) Fryzura: nie oklapnie, bo kręcę sobie loki, utrwalam lakierem i podpinam wysoko wsuwkami w luźny kok. Makijaż: zainwestowałam w naprawdę dobry podkład i puder matujący, w pracy od czasu do czasu, jeszcze oprószę twarz pudrem:) No i dobry dezodorant! I daję radę:P

Gość michalinaaaaaa
hmm moze wlasnie pokrecnie wlosow bedzie dobrym pomyslem dla mnie;) A mozna wiedziec jakiego podkladu uzywasz? "no jasne, ze tak mam" i "blondwlosa.." dzieki za odpowiedzi;)