Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obrazkowytwórca :p

Obrazki do pokoju dziecinnego

Polecane posty

Jedyne co umiem to TROCHĘ rysować, ale i tak lepiej niż przeciętnie i wszyscy znajomi podziwiają to co uda mi się narysować np obrazki w pokoju mojej córeczki. Nie mogę chwilowo iść do pracy a chciałabym mieć swoją kaskę i myślę czy nie zacząć rysować takich właśnie obrazków ze słitaśnymi dziewuszkami, kotkami w koszyczku, królewnami i tym podobne. Jak uważacie, powiesiłybyście taki rysowany obrazek w pokoju waszego dziecka czy raczej nie? Nie mam niestety jak na razie fotki takiego obrazka, pytam ogólnie o to czy powiesiłybyście taki narysowany pastelami obrazek.

Gość jesli ładny
to jasne ze tak i dobrze zabezpieczony, zeby się nie rozmazywał

Gość jonabaga
Słitaśnego :O to bym nie powiesiła ale jak by były jakieś naprawdę ładne, ciekawe kolorystycznie to owszem Najpierw musialabym zobaczyć aby powiedzieć.

Narysuję i wrzucę coś w najbliższym czasie :) A ile byłybyście gotowe zapłacić za taki obrazek?

Gość jesli ładny
zalezy od techniki, materiałów, ramki? wymiarów powiedz w jakiej technice pracujesz i jak zabezpieczasz obrazek to powiemy :)

Rysuję pastelami a zabezpieczam takim specjalnym preparatem w sprayu. Obrazki zasadniczo sprzedaje się bez ramki. To znaczy z ramką nie mogłoby być takiej niż 50 zł, w najtańszej wersji, ale ramkę każdy może sam sobie kupić.

Gość i to błąd
rób albo gotowe w ramce (ramki w zywych kolorach) albo maluj na czyms, czego brzegi da się juz tak pomalowac, zeby ramka w ogóle nie była potrzebna w dzisiejszych czasach nikomu nie chce się latac i szukac odpowiedniej ramki do obrazka - kazdy da Ci odpowiednio większą kwotę za obrazek na 100% wykonczony i gotowy do powieszenia

To nie problem kupić ramkę, tylko wtedy jest o wiele droższy koszt wysyłki. Szczególnie że najprostszy sposób to zawiesić obrazek za szybką z podkładką, wygląda estetycznie, ale koszt wysyłki prawdopodobnie byłby wyższy niż koszt obrazka + ramki.

Widzę że na allegro zwykłe szkice ołówkiem bez ramki chodzą po 40 wzwyż :D chyba zacznę rozkręcać biznes :D