Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miało być ciacho a jest grubas

problem z wyglądem faceta

Polecane posty

jesteśmy razem od miesiąca, mój facet jest na pozór przystojny, wysoki i dobrze zbudowany, jak się okazało wczoraj to tylko pozory, wczoraj mieliśmy mieć nasz pierwszy raz, no i jak on się rozebrał to po prostu obrzydził mnie jego wygląda, ma szerokie biodra i sporą dupę, lekką nadwagę zamiast umięśnionego brzucha, jest dosyć wąski w klacie, i ma prawie nieumięśnione ręce, w ogóle ma małą masę mięśniową mimo że jest wysoki :O Boże, co za ohydny był ten widok, myślałam że puszczę pawia :O jestem naprawdę zrozpaczona, czuję się oszukana :O myślałam że on jest przystojnym ciachem, rozkochałam się w nim, a teraz on okazał się jakimś nieproporcjonalnym grubasem :O jak on mógł mi to zrobić, kocham go, ale jego wygląd mnie odrzuca i nie potrafię mu wybaczyć że mnie tak oszukał 😭

Gość Yołka
www.prowo.pl i to słabe. -10/10

Gość skadi
to w co on sie ubieral przez caly czas, ze robilas sobie nadzieje na ciacho (grube i szerokie dupsko to widac i przez spodnie)

tak, jak ktoś ma problem to od razu prowo :O weź się jebnij w ten głupi łeb i wyjdź na dwór lepiej zamiast marnować czas przed komputerem :O

normalnie się ubierał, ale on ma 2 metry i 1 cm wzrostu i ta otyłość nie była widoczna spod ubrania :O

Gość a poruchalas chociaz????
:O

on może nie jest grubasem bo jest wysoki i to się rozchodzi przy jego wzroście, no ale zamiast mięśni to ma tłuszcz

Gość pistacjowa panienka
proponuję zaoferować mu wspólne uprawianie sportu,może rower? jest świetny na figurę

Gość wiosna lato jesnień zima
wiesz co...u mnie jest podobnie.... mój mąż kiedys był szczuplejszy ze tak powiem "zgrabniejszy". a teraz ma gruby brzuch..o dziwo jemu on nie przeszkadza......ogólnie jest duzym facetem ma męśnie na rekach i bardzo szerokie ramiona..i masywne nogi ale naszczescie te nogi sa masywne od miesni a nie od tłuszczu......ale powiem ci ze u faceta nie najwazniejsze te mięsnie.....wazne jest jak on sie z esobą czuje i jakim jest męszczyną.....mój jest bardzo męski ,pewny siebie i wszysctkie kobiety w mojej rodzinie go bardzo lubią bo on jest bardzo sympatyczny ale z pewną dozą męskości(nie umiem tego inaczej ując :) ) . mój jest okrągł ale poowiem ci ze nei przezakadza mi juz ten jego tłuszczyk na brzuchu......kocham go za to jaki jest i za to ze jest bardzo męski z zachowana i troszke z wyglądu:)

Gość no właśnie..............
zasadnicze pytanie czy wypiełaś lub rokraczyłaś nogi ;) :)

Gość pistacjowa panienka
to już nie chodzi o to czy przeszkadza wam to w jego wyglądzie czy nie tu chodzi o jego zdrowie!

Gość alzalja
słaba prowokacja

Gość wypiek czasem nieudany
Że niby jak Cię oszukał? Nie chodząc od początku przy Tobie nago? Dziewczyno, weź się zastanów nad tym co piszesz. Ciało Cię odrzuca? To jak go "kochasz"? Tylko fragmentarycznie? * http://blogerotyczny.blog.onet.pl/Smutno-tak,2,ID425766114,n *