Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocyyyyyyyyy

Wesele w rodzinie, nie chcę tańczyć!!!

Polecane posty

Gość pomocyyyyyyyyy

Mam niedługo wesele, strasznie nie lubię takich imprez, ale odwalę się, kupiłam już sukienkę i buty :O Ale nie zdzierżę, jeżeli ktoś mi będzie kazał tańczyć. Wiem, że rodzina może się obrazić, ale ja mam pewnego rodzaju fobię społeczną i po prostu nie chcę tańczyć. Jak się z tego wymigać, bo ciotka już zapowiedziała, że jest kilku faqjnych chłopaków w moim wieku i na pewno z nimi potańczę i się zapoznam :O Aaaaa!

Gość źrebak albinos
nie przejmuj się dziewczyno, też tak mam plus nienawidzę muzyki na weselach :/ slucham tylko electrohousu i tylko przy tym dobrze się bawię, wesela i tym podobne to dla mnie koszmar. ALE jest na to sposob, wypij pare drinkow na odwage (nie za duzo zeby sie nie zblaznić:) i usiądz przy stoliku z osobami, ktore piją i malo tanczą, a jak juz cie ktos poprosi to powiedz ze nowe buty troche cie obcierają i bola cie stopy :D i mozesz sie tylko troche pobujac przy wolniejszych piosenkach. Powodzenia haha :D

Gość noc z ukochanym..
Mam niestety ten problem, że mam 17 lat i nie pozwolą mi nic pić :O Na dodatek wokalistką na weselu jest moja nauczycielka ze szkoły :O

Gość Kasienieczkaaa
Mam ten sam problem. Nie tańczę ja i mój facet. Unikam wesel, ale na niektóre po prostu trzeba iść. Rodzinka się dziwi czemu nie tańczymy, że niby się dobrze nie bawimy i w ogóle koszmar. Czemu tak trudno zrozumieć, że ktoś nie lub, nie umie, nie chce tańczyć. Szczególnie wujki po kilku głebszych tego nie potrafią. Nienawidzę wesel ;/

Na weselach czesto womit , ja Wam powiem moi mili dobra metoda wypic rosol przed wszystkimi ! Pot smierdzi spod pach na sali syf az strach ! Zlam sobie gire , to bedziesz miala wymowke , zeby nie tanczyc !

Gość pytanie do facetów
zawsze jakoś uda ci się troche przyczaic i wypic drinka, poza tym na weselach wszyscy sa pijani to nikt nawet nie zauwazy ze jestes troche 'rozluzniona' i masz rumience :D ale przede wszystkim musisz miec dobry humor, nikt nie lubi gburow na takich imprezach, zaraz sie wszyscy zlatują i beda pytac co ci jest, czemu taka smutna itd

E , tam wypij troche na odwage i bedziesz szkikala ! Troche z wujkiem Andrzejem troche z Panem Mlodym i bedzie dobrze !

Gość pomocyyyyyyyyy
O masakra, nie chcę z wujkami :O Czuję się jakbym, sama nie wiem :O Nienawidzę wesel :O