Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradzcie w tej sprawie prosze

DLACZEGO MNIE TO SPOTYKA!!!!!! CO ZA.....

Polecane posty

człowiek. Muszę zajmować się bardzo chorą Babcią. Od wczoraj muszę przychodzić do domu rodziców i być przy Babci 3 godziny. Po prostu w tym stanie, ciężka choroba, rak... nie ma mowy żeby była sama. Więc oczywiście postanowiłam pomóc rodzicom, w innym razie nie mieli by z kim zostawić Babci. Pomagam jak mogę. Wczoraj musiałam być i czekać na ambulans, którym przywieziono moją Babcię z oddalonego o 100 km szpitala. I co uslyszalam od swojego faceta po godzinie od przyjazdu mojej Babci? Ze polazłam do domu tylko po to, bo gdzieś tam niedaleko mojego domu jest jakis jego kumpel!!!! I że poszłam na łajdaczenie! Dosłowny tekst! Płakać już nie moge, bo aż ..... trzęse się przez to wszystko, tyle stresów, Babcia umierająca, a ten odpierdziela takie rzeczy! Nie wiem komu o tym mówić, bo by chyba padł każdy komu bym to opowiedziała! Tak jest zawsze! Gdziekolwiek bym nie poszła czy do domu rodziców, czy gdzieś to zawsze wmówi mi, że dlatego że gdzieś tam jest jakiś jeden czy drugi jego kumpel! Co to ma kurwa mac do rzeczy, co mnie to obchodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!! To choroba? Nie wiem jak postępować, co robić. Mam dosyć i to serdecznie:( Długo wiem,

Gość oikl
rozumie cię dobrze.tez jestem związana z facetem ,który jest chorobliwie zazdrosny.wymyśla mi kochanków ,zdrady itd...już nie mam siły.dodam ,że nigdy go nie zdradziłam.doszło do tego ,że nawet jak razem gdzies wyjdziemy np.do knajpy na piwo ,to kaze mi siadac tyłem do sali i wymysla ,że gapie sie na kogos.napisz czy twój nadużywa alkoholu?

Powiem Ci, że ja zaprzestałam jakichkolwiek wyjść, nie ma o tym mowy, każde nasze wyjście kończyło się straszną kłótnią, bo wmawiał mi, że gapie się na kogoś;/ No a tak nie było.... Potem wyzywał mnie od najgorszych. Alkoholu nie nadużywa na szczęście!

Gość oikl
przeczytaj o chorobie Otella.wiem ,że mój na to cierpi a jeszcze jak wypije to awantura gotowa.męczy mnie ten związek coraz bardziej.doszło do tego ,że robiac coś myśle co on by na to powiedział ,czy nie miał by pretensji

Gość POGNAŁABYM DZIADA GDZIE PIEPRZ
ROŚNIE

Gość oikl
nie daj boże jeśli byłabym na mieście i padłaby mi bateria w komórce

Gość Bardzo cichy odkurzacz
Zastanów się - czy twoja picka jest tego warta?

Gość oikl
jego o to zapytaj

To on też ma picke???

Gość oikl
nie wiem ,czy jest tego warta by byc o nią tak zazdrosnym-w tym sensie.dlatego zapytaj o to jego,kumasz?

Pytanie było zadane tobie - w innym sensie. Kumasz?

Gość oikl
zle to ująłeś,kumasz?

Żle zrozumiałaś. Kumasz?

Gość oikl
kumam,ha i co ty na to?

No to odpowiedz. Ha.

Gość pssssssssssssssst
On Ciebie nie szanuje,a jednoczesnie jest chorobliwie zazdrosny. Nie rokuje tu dluzszego zwiazku.Powinnas go zostawic.

Gość oikl
jest warta ,żeby za nią szalec;) może mało obiektywne,ale w końcu jest moja,ale wszystko ma swoje granice

No i nie skumałaś :( Spróbuję uściślić pytanie - czy twoja cipa jest dla ciebie warta tyle żeby dla jej dymania zadawać się z takim przygłupem?

Gość niewiadommka
Co robić, walnąć go w pusty łeb, a jak to nie pomoże to zostawić i niech inna się z nim męczy. Bo z pewnością nie warto tracić czas i nerwy dla kogoś takiego.

Gość masz czego chciałaś
wybrałaś na faceta jakiegoś tępego buraka bo inaczej takiej chorobliwej zazdrosci nei mozńa nazwać normalny facet by Cię szanował i wspierał zamiast na każdym kroku upartywać domniemanych zdrad wychodzi na to że ty nie jesteś dla niego osobą a jedynie "cipą" którą musi pilnować przed innymi chętnymi

a tak poza tym - to facet niezłych musi mieć kumpli, jak wszystkich podejrzewa o to, że dymają jego dziewczynę!!!! :D :D :D :D jakiś zryty egzemplarz, daj sobie z nim spokój 🖐️