Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody, odzyskujący młodość

Czy chłopak lat 30...

Polecane posty

który by ci się podobał pod wieloma względami, miałby u Ciebie szansę ? Pytanie do dziewczyn w wieku 20-23.

?

Gość ona jaa
u mnie mialby, tyle ze mam 24;p a jest taki jeden ktory nawet jesli mialbny 35 to i tak mialby u mnie wielkie szanse:) ale czy on jest zainteresowany to nie wiem, a ma wlasnie 30 latek:)

Gość moze jest tak
desperados?

:D

Gość moze jest tak
;)

Gość gjkkkkk
mialby :)

Gość moze jest tak
tak sadzisz?;)

Gość ona jaa
tyle ze bierzmy niekiedy pod uwage niedojrzalosc partnerow, czy to ze strony dziewczyny czy faceta. Poza tym 10 lat, moze niekiedy stanowic przeszkode szczegolnie kiedy jest dosc duza roznioca doswiadczen zyciowych, albo np.dązen, planow na zycie. Uogolniam ale czesto to byl\wa przeszkoda w przypadku roznic aieku siegajacych kilka lat.

Gość dlaczego chcesz taką młodą
??? przecież to kolosalna różnica wieku, takia dziewczyna 20 letnia nie wie co znaczy 30 latek "odzyskujący młodość"

"odzyskujący młodość" - to znaczy nie umawiający się z dziewczynami w swoim wieku

Gość haha ja zrozumiałam co innego
umawiając sie z młodszymi dziewczynami młodości nie odzyskasz stary capie

Gość swędzący heniek
ja jestem chłopakiem mam 22 i u mnie stary dziad 30 + nie ma zadnych szans :)

Gość pewnie na dokładkę
jesteś po rozwodzie i masz 2 dzieci

Nie mam dzieci i nie jestem po rozwodzie

Gość Pawel0
a masz zboku :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Co mam z boku ?;)

Prawda :(. Takie czasy że studiujesz i pracujesz i nie ma czasu się nawet dobrze wyspać

Ja czuje się dziwnie młodo :)

Gość ////////////szlag
dla Ciebie 'mila jak zawsze" to nawet 40 latek bedzie za mlody.:D wiesniaro staro wygladajaca:P 30 latek to mlody chlopak jest:P

Właśnie

Gość okurwajapierdole
sztruksowy żakiet :O

Gość ////////////szlag
"miła jak zawsze szlag->dobrze skoro z tą myślą będzie ci lżej" Jest mi od zawsze lekko,bo szczupla jestem:P Gdy patrze na Ciebie jest mi niedobrze:O I nie mysl,bo to twoja slaba strona:D

Nie zbaczajmy z tematu

Gość ////////////szlag
spokojnie mozesz sobie znalezc dwudziestolatke.To mala roznica wieku.Byle nie wygladala jak "mila jak zawsze":D

Gość Marzenna_z_Poznania.
Mam 24 lata (trochę więc powyżej Twojej skali) a jestem od roku bardzo szcześliwa z 30 letnim mężczyzną. A dlaczego zależy Ci na mlodszej kobiecie?