Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hdhjsjjsjjj

Zauważyliście ,że ''klasa niższa'' zaczeła jezdzic na zagraniczne wycieczki?

Polecane posty

Gość hdhjsjjsjjj

To egiptów i tunezji ? Dresy , solary , ludzie zyjący z mopsu , takze bezrobotni ? To bardzo ciekawe ,wg Eurostatu prawie 70 % Polakow zyje ponizej minimum socjalnego, razem z kilkoma krajami mamy najwyzszy wskaznik ludzi żyjacych na granicy ubostwa. A na ulicach Mercedesy, w domach 52calowe telewizory, pelne pakeity kablówki za 100zl ,łacznie z HBO i Canal+ ,w weekend w marketach pełne wozko, w galeriach małolaty wychodza z zakupami za niezlą kase, wyjazdy do Afryki ?:D:D fenomen na skale swiatową buhaha :D:D:D

Gość oowszemm
zauwazylam moje kolezanki nie maja co do garnka wlozyc a do egiptu jezdzą

Gość hdhjsjjsjjj
oczywiście ja reprezentuję tą niższą klasę. ale sie porobiło

wystarczy że w rodzinie jeden członek rodziny pracuje za granicą i kasa idzie od niego... mops czy inne instytucje tego nie zbadają jeśli ktoś za granicą robi na czarno... więc idą potężne sumy do polski a jednocześnie nikt nie wie skąd... znam mnóstwo takich przypadków...

Gość pssssssssssssssst
Dorabiaja sie na przemycie fajek i alkoholu. Handel narkotykami. Oto z czego maja kase.

tak myślenie przeciętnego polaczka... jak ktoś coś ma to znaczy że to ukradł, albo jest zaplątany w jakieś machlojki...

Gość liselotte
ginger, racja to typowe myślenie leniwych dziadów, którym do łba nie przyjdzie, że sąsiad jest pracowity i zaradny. Zamiast żłopać piwo przy grillu - wieczorami dostarcza towary albo robi remonty.

Gość bara aararara
Robia na czarno na zmywaku , w magazynach , halach produkcyjnych , są sprzataczami ,malarzami ooo.. stad kasiora jest ,Ginger ma racje. Wiekszosc Polaków pracujących na zachodzie to pachołki , popychadła ,robole - i taka jest prawda , nie ma co sie oburzac . Niektorzy mają lepsze posady,ci bardziej normalnie ,nie-bydło. A reszta ? Pracuje ,ciągną kase z mopsu - zasilki , dotacje na czynsz za mieszkanie , moja sąsiadka np pracuje w lokalnym PCK - i kradnie dary,bierze co najlepsze ... Żenujące co ? :O Ona sie z tym nie kryje ,smieszne babsko .

Gość spokojnie, wszystko na kredyt
;)🖐️

Gość reska kreska
Zauważyłam, ale... "Klasa niższa" ma takie samo prawo jeździc na zagraniczne wycieczki, jak klasa średnia... czy wyższa. Zresztą nie ma w tym nic nadzwyczajnego - "solary" też zarabiają, pracują jako kelnerki czy recepcjonistki i mają pieniądze. Lepiej, żeby zwiedzili kawałek świata niż całe życie widzieli tylko swoje miasteczko... Inna sprawa, że niektórzy ludzie wyjeżdżają do Egiptu czy Tunezji bez żadnego pomysłu na wypoczynek...i cały urlop spędzają w przyhotelowym basenie... I później uważają się za wielkich podróżników:):):)

Gość znudzona uuueuee
Ja byłam dalej ... w Meksyku ,lledwo uniknęlam pobicia i mnie okradli :D:D o tyle z moich podrozy :D:D A kase zbieram na wycieczki , zamiast wydawac kase na papierochy ,ślodycze -oszczedzam :)

Gość liselotte
co bara srara guzik cię obchodzi - czy na zmywaku czy na taśmie skoro za przeproszeniem "ojczyzna" nie jest w stanie zapewnić godnego życia obywatelom - radzą sobie i ti skutecznie. Ty, dziadówo zazdrościsz chyba, co? szlachcianka się znalazła. Nie wycieraj sobie pryszczatej gęby cięzko pracującym ludziom. Ciekawe, co ty w zyciu będziesz robić.

Gość JENIFFR8787***
kurwa co za klasy sie porobily-dobrze ze wszystkie maja dziure w dupie i tak samo sraja,ja ktoras bedzie geba srac to bedzie w klasie wyzszej;)

ale najśmieszniejsze jest to że w głupim McDonaldsie możesz zarobić 1500-2000 euro na rękę jeżeli ci zależy... głupie studentki w lidlu zarabiają około 1200 euro... wiadomo życie jest trochę droższe... ale ja się wynajmie pokój z kimś i sie oszczędza to można się szybko dorobić... wracając do polski i mnożąc kasę razy 4...

Gość liselotte
i jeszcze dodam - mają pieniądze to jeżdżą. Stać ich. To nie średniowiecze, że chłopi mieli prawo ubierać się tylko w zgrzebne szmaty w burym kolorze bo te sukna, jedwabie i koloru zarezerwowane były dla szlachty i kleru. Kto pracuje ten ma. A kogoś kole w oczy - że zarabia i gdzieś tam tyra ta taśmie czy coś. A sam siedzi na d... na działce i zazdrości.

Gość nowa jennifer llll
A szkoda , powinny wrocic dawne czasy . Krol , szlachta , mieszczanstwo ,chłopi i wygnancy z miast Kazdy znal swoje miejsce :classic_cool:

haha bo teraz już nie można się tłumaczyć że się jest chłopem i choćby chciał to nie może iść wyżej... w dzisiejszych czasach brak kasy = zaniedbanie w edukacji lub przeogromne lenistwo!

Gość JENIFFR8787***
JENIFERLLLL to won z topiku powinnas znac twoje miejsce

Gość liselotte
d o k ł a d n i e ! Emigrancji najczęściej muszą znać obcy język choćby w stopniu komunikatywnym a cipsko tkwiące w kraju nawet o bilet w autobusie nie poprosi.....

Gość mila ty kurtyzano
miła jak zawsze----------> wygladasz jak taka RUSKA kurtyzana, i tez nos wielki.. masakra! takie zdjecie na publik wstawic..

Gość miła to zdjęcie robiłaś
w pobliżu miejsca pracy?

Gość mila ty kurtyzano
Oooo witam osobe popierajaca moje skromne zdanie ;D

Gość tak sobie mysleeee
mila jak zawsze- wygladasz super a niektore dziewczyny sa tutaj b. zalosne, zeby tak cie krytykowac :(

Gość tak sobie mysleeee
ja należe do klasy wyższej, bo jestem już w trzeciej gimnazjum, wyższej już nie ma :O

Gość tak sobie mysleeee
a jednak mialam racje ze niektore tutaj b. zalosne :( podszywie spadaj! a moze po prostu zazdroscicie ?

Gość tak sobie mysleeee
nie jestem z zadnej klasy a gimnazjum mam juz dawno za soba :)

Gość mila ty kurtyzano
Alez nikt jej tu nie krytykuje. Po prostu taka jest moja opinia. Na pierwszy rzut oka widac ze to ruska prostytutka "Tania"