Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odrzucona po 30tce

Prawda jest taka ,że każdy facet woli młodsze dziewczyny

Polecane posty

poza tym o czym marzą ? o tym żeby je trochę ,że się tak wyrażę , poruchać ? czy o związku ? a dlaczego związek młodszego faceta z 40tką ? co go tak fascynuje ? to ,że się nasłuchał ,że jest dobra w łóżku ,a za takie podstawy do związku to ja dziękuję

Gość odrzucona po 30tce
rucham psa jak sra nie używając kondomów bo żal mi kasy

renatka nie biadol, ruchacze marzą o ruchaniu z 30-tką, a wielu fajnych facetów marzy o związku z 30-tką. wy tylko o cipach i o ruchaniu, a to widzą inaczej: jak idę to zawsze mi mężczyzna otwiera drzwi, jak mi cos upadnie to zazwyczaj kilku biegnie do mnie żeby to podnieść oni lubią ze mna przebywac po prostu, a mam ponad 30 i wiek z całą pewnością nie jest moim kompleksem.

Gość taka sobie dziewczyna33
co to znowu za mity moj maz ma 24 lata a ja 33 :)

haha rozwódka chyba żartujesz :D musiałaś czekać do 30tki żeby tak się zachowywali ? :D bo ja nie :D haha dzięki, poprawiłaś mi humor i dołączyłaś do grona największych kafeteryjnych idiotek ;)

coś mi się wydaje,że masz kompleks starszej pani i dlatego tak usilnie nam tutaj wmawiasz jakie to masz powodzenie, za każdym razem jak facet przepuści cię w drzwiach masz mokro w gatkach? facet po prostu widzi kobietę 30 paroletnią to z grzeczności przepuszcza , nie znaczy to ,że od razu wpadłaś mu w oko :D

nie renatko!!!! po prostu niedawno się rozwiodłam, a jako mężatka nie zwracałam uwagi na innych mężczyzn, bo ja jestem bardzo przyzwoita. Ale nie gniewam się na twoje złosliwości. Utocz jeszcze trochę jadu, bo jak ci się uleje to będziesz miała brodę poparzoną.

Gość analupoo
renatka przecież ty sama masz z 30 lat :O

Gość też mnie to martwi...
Jest sobie pewna piękną dziewczyna, byłem Nią zachwycony totalnie - nie byliśmy ze sobą ale ja zawsze żyłem nadzieją, że może kiedyś Ona nigdy nie była gotowa na związki z facetami - Jak Ją poznałem, wyglądała wtedy na około 20 lat okazało się, że ma 26 - naprawde się "trzymała" super najgorsze jest jednak to, że ostatnio zaczyna się starzeć, obecnie ma 27 lat i zaczynają Jej się zmieniać rysy twarzy, cera i figura - dużo pracuje itd, z pewnością jest przemęczona :( :( co Ja mam zrobić, jak sobie pomyśle jak będzie wyglądać w okolicy 30 czy później Faceci jakoś aż tak się strasznie nie starzeją .... przynajmiej ja ;)

nie zwracałaś uwagi jeśli ktoś przepuścił cię w drzwiach? a teraz to inaczej odbierasz, jako sygnały sympatii ? :D no i co z tego,że mam ? nie uważam,że wszystkie młodsze koleżanki to nudne pustaki ,a żeby kobieta coś znaczyła musi koniecznie być po 30tce

"i zaczynają Jej się zmieniać rysy twarzy, cera i figura" wiesz.. jak to mówią, nie pomoże puder róż... :D