Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimP

Złamane serce nastolatka.

Polecane posty

Gość anonimP

Imprezka u kuzyna jego 18 i mały problem... Mam prawie 15 lat (2gim), ogólnie jestem wstydliwy, ale sami wiecie jak to jest koledzy polewają i mówią "masz pij bo cie nie wypuszcze jak sie nienaj**iesz" Troche było szum w głowie i muza na całego. Zawsze byłem wstydliwy ale koledzy poszli na całość i w połowie imprezy towarzycho było już nawalone jak szpadel. Po wypiciu mocniejszych napoi odważyłem zatańczyć z nieznajomymi laskami po raz pierwszy! Trochę mnie znosiło na lewo i prawo. Przejdźmy do rzeczy. Tańczyłem ze wszystkimi dziewczynami nawet nie wiedziałem jak mają na imię i ile lat. W pewnej chwili zobaczyłem ją, pewną nieznajomą. Wzrostu ok. 1,60m zresztą tak jak ja, myślę sobie pewnie rok starcza ode mnie. Później zorientowała się że tańcze tylko z nią zaczeła się uśmiechać , po kilku tańcach spytałem się jej jak ma na imię. Odpowiedziała mi. Ja się zresztą też przedstawiłem Było coraz fajniej aż w pewnej chwili mama mówi do mnie jedziemy do domu,(byłem ze starymi niestety)myślałem żę nie wyrobie... Wkurzony wsiadłem do samochodu i pojechałem. Nie mogłem spać, a byłem tak zmęczony i nawalony. Cały czas myślałem o niej. Zmrurzyłem ok na kilka godzin. następnego dnia szukałem ją pół dnia po całym nk aż w końcu myśle sobie będzie u mojego kuzynka w znajomych. Szczęśliwy wchodze na jej profil. Spojrzałem na wiek... i aż mnie zatkało! Ma 17 lat (1liceum). Zaprosiłem ją do znajomych. Nie dość żę 17 lat to jeszcze mieszka z 30km ode mnie! Teraz nie mogę zapomnieć o niej, cały czas tylko myślę o niej, nic mi się nie chcę. I aż wstydzę się coś do niej napisać, gdyż na dodatek flirtowała z tym kuzynem (na imprze). Co ja mam teraz zrobić? Napisać do niej ? A jak mnie oleje? Czy może jakoś o niej zapomnieć? Błagam pomóżcie!

Gość Bardzo cichy odkurzacz
Poproś ojca żeby ci ostry wpierdal spuścił za ten ochlaj. Możesz błagać na kolanach. Jak nie będzie chciał to mu napluj w ryja.

Gość Zniesmaczona84
Pytaj śmiało. Dwa lata różnicy to naprawdę mało.

Szczyl nie ma nawet 15 lat. Chleje wóde. Rwie stare laski. A ojciec mu nawet nóg z doopy nie wyrwie? A chooy z takim ojcem!!!! Szczyl za 2 lata bedzie wrakiem. Pewnie.

Gość anonimP
Człowieku ogarnij sie nie jestem jakimś tam pijakiem! Tak 1 raz sie nawaliłem pije może raz na pół roku, na dysce, a najlepszy kuzyn 2 18-nastek nie bd miał!

No kuźwa! Jaki abstynent. Raz na pół roku chleje! Od ilu lat??? Ja pierdole! Zacząłeś od piwa ze smoczka?

Gość anonimP
Żal mi takich gości jak ty a ja cały czas myślę o niej.

Znowu chlejesz? Mendo nieletnia!!!