Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Runaway train

Co jeść w pracy?

Polecane posty

Gość Runaway train

Pracuje w biurze (8 godzin dziennie). Juz nie mam pomysłu co mogę jeść. Ciągle tylko jogurt + grahamka albo kanapki. Niestety ze względów zdrowotnych nie mogę jeść wszystkiego więc zupki chińskie,zapienkanki,itd nie wchodzą w grę. W takim razie co?

Gość kotokotnia
gotuj w domu obiady i zabieraj do pracy, zupy, sałatki, to co zwykle jesz w domu

Gość kdkvlkfls;kfs
Ja zawijam w gazetę pęto kiełbasy .

Gość ja jem surówki
uwielbiam

ja do pracy biore wszystko procz kanapek ;p serki wiejskie, salatki, kurczaka curry z cukinią, jakja na twardo, wszystko co zjadlabym w domu.

Gość sałatki warzywa itp.
Wcale nie ma z tym dużo roboty: np. wysypuję sobie groszek z puszki, mieszam z jogurtem albo i nie, do tego jakieś mięsko. Albo pokrojone pomidory, papryka itp. Można też jeść owoce.

Gość Bumbarash
a potem jak się wejdzie do urzędu to cuchnie kupą

Gość weż jakąkolwiek bułkę
przekrój na pół do połowy, wydrąż środek, albo lekko go ubij i faszeruj sałatkami - warzywną z dodatkiem sera twardego,jajka, szynki, kurczaka lub tuńczyka i odrobiną majonezu ew. majonez wymieszany z jogurtem [warzywa można zmieniać wg. upodobania, to co masz aktualnie w domu]. Polecam również pastę twarogową ze szczypiorkiem, ogórkiem, rzodkiewką, papryką - można dodać pół łyżeczki koncentratu pomidorowego, innego dnia 2 łyżeczki ryby z puszki. Pyszna jest również pasta jajeczna - jajko+szczypior+papryka + odrobina majonezu. Zamiast majonezu można wykorzystać dipy - fantastyczny jest dip jogurtowy z Lidla. Smacznego!