Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RossCounty44

mam 23 lata i odpowiem na wszystkie pytania pań

Polecane posty

Gość 123weweoli
czy faceci wola ostre kobiety czy raczej takie potulne i lagodne?

co faceci wolą? Hmm nie jestem jakimś przedstawicielem rodzaju męskiego na ziemi jak wolę kiedy kobieta potrafi dostosować się do sytuacji.. czasem taki seks z fabułka jest dobry!!! :P jeśli zadajesz to pytanie mi i musiałbym wybrać to wolę dominować więc odpowiedzi sama się domyśl :P pozdrawiam :) czekam na pytania.

Gość dkfkmghj
co myslisz jak widzisz kobiete 180cm na obcasach, szczupla i dosc ladna???

W obecnej sytuacji kiedy jestem związany z pania która również mi się podoba po prostu myślę że to niezły babolek :D a rok temu pewnie miałbym myśli które pewnie kończyły by się w moim mieszkaniu na moim łóżku :D.. z tą panią :D i na fajnym seksie.. a jak już bym ją zadowolił to bym ją sobie wziął na własnośc heh :D tak powiem o! :P:P

hehehhe xD odwazniejsze pytania czyli pewnie jakies o seksi bys chcial?? xD wiec jaka pozycja najbardziej lubisz?? czy lubisz seks oralny, analny?? czy marzysz o trojkaciku jak wiekszosc facetow??

No te już ciekawsze XD 1. Ulubione pozycje hmm lubię od tyłu tak samo jak lubię kiedy kobieta mnie ujeżdża chyba każdy facet to lubi. Mieć zgrabny tyłeczek na sobie. 2. Seks oralny uwielbiam szczególnie robić dobrze mojej niuni :P w drugą stronę też nie pogardzę :D 3. O trójkąciku mówisz.. czasem marzę 2k+m hmm nawet mam już obsadzone role :D Facet oczywiście ja KOBIETA NR 1 Megan Fox KOBIETA NR 2 Jessica Alba :D no i jeszcze kilka tenisistek gdyby te się zmęczyły heh XD :P

Gość kobieca kobieta
jakie liczby padną w najbliższym losowaniu lotto??

"ochoty żeście mi narobiły eh zeświruje i co %-) kto wam będzie odpisywał" chyba miales na mysli ze ja Ci ochote narobilam xD a co z tym seksem analnym?? a co bys powiedzal jak by Teoja kobieta chciala seksu z Toba i jeszcze z jakas inna laska?? ;)

jakie wg ciebie pozycje seksualne lubia kobiety? Uogólnij, bo są różne gusta... :)

do zanka88 : Nie mam nic przeciwko seksowi analnemu :) czasem praktykuje ale tak ja mówię czasem. Jeśli koleżanka byłaby ładna a moja dziewczyna by tego chciała dlaczego nie? :) do Edyciak: moim zdaniem kobiety lubią pozycję które pozwalają na głęboką peneracje :D ależ to ująłem :P poprostu myślę że lubią korzystać po całości :P jak kobieta ma temperament to lubi też na jeźdźca a jeśli należy do uległych to raczej od tyłu ale to chyba zależy od niczego bo moją dziewczyna też ma swoją ulubioną a kochamy się w róznych pozycjach :P

Powiem ci, że jeśli chodzi o moje gusta, to trafiłeś w 100% :) bo właśnie na jeźdźca i od tyłu zapewniaja chyba głęboką penetrację :P kolejne pytanie zainspirowane stwierdzeniem mojego kolegi: (chodzi o kobietę tak ubraną) lepsza najgorsza spódnica niż eleganckie spodnie... co ty na to?? :)

zalezy jakiej dlugosci jest meskosc;) bo czasem gleboka penetracja moze bolec kobiete wtedy trzeba ja bardziej rozgrzac;p czyli lubisz bardziej ulegle kobiety niz dominujace?? a co jesli kobieta lubi bardzo seks i Cie poprostu zacheca?? i co jak by chciala Twoja kobieta z 2 facetami??;;p pewnie jestes na niee;p

Co do tej spódnicy i spodni. Uwielbiam kobiety z klasą potrafiące się ładnie ubrać na każdą okazję. Kocham kobiety w dresach i kobiety w eleganckich spodniach. dla mnie płeć żeńska musi mieć wyczucie gustu :) cieszę się ze trafiłem w twoją ulubioną część kamasutry :P do zanka88 czy lubie kobiety uległe czy dominy juz pisałem a co do trójkącika 2m+k musiałbym znać gościa z byle czym się nie podzielę :D jestem otwarty na propozycję tylko jak każdy czasem potrzebuję chwili aby coś przemyśleć i tą drugą opcję trójkącika musiałbym przemyśleć bo pisać tak sobie nie będąc w takie sytuacji to ja sobie mogę :D szczerze. :P

Bo koledze chodziło o to, że woli, kiedy kobieta ubiera spódnicę, nie spodnie... :) a co byś zrobił, gdyby twoja kobieta (dziewczyna, narzeczona) podczas seksu krzyknęła w pewnym momencie, że ją boli??

o matko :P chyba zapytałbym co ją boli i kiedy? i byłbym delikatniejszy to chyba ludzki odruch chociaż są wyjątki u niektórych świrów co gwałcą własne kobiety ;/ fantazja rozumiem ale tak na chama ;/ :P

Pytam, bo mnie czasami boli i to najczęściej w jednym i tym samym miejscu... i jak mówie dla mojego chłopaka, to on najczęściej juz rezygnuje w ogóle.... :( a wystarczyłoby tylko pozycje czy kąt zmienić...

no wlasnie chcialam spr czy wie o tym ze jak kobieta ma orgazm to czasem placze;) ja tak czasem mam pierwszym razem moj chlopak sie troche wystraszyl ale mu wytlumaczylam co i jak;p ale wiem o tym ze wielu facetow zyje w niewiedzy na ten temat;p

dokładnie tak jak poprzednik powiedział =) a dlaczego miałaby płakać z innego powodu? nigdy bym nie zrobił kobiecie krzywdy więc cięzko mi sobie wyobrazić taką sytuację;/ pogadaj ze swoim facetem może. i nie zaczynajcie się kochać w pozycji w której potem dochodzi do tego ze cię boli =) będzie łatwiej jak od razu zaczniecie w wygodnej dla ciebie i dla niego :P

no zobacz ile się od Ciebie nauczyłem ;) tego nie wiedziałem akurat aż tak emocjonalna pani mi się jeszcze nie trafiła =) chyba byłoby to dla mnie trochę krępujące gdyby mi się tak nagle rozkleiła :D

Gość on w rajstopach
mam 29 lat i lubię pieścić kobiecie stopy ustami, seks analny i trójkąty

no to świetnie ze robisz to co lubisz lub chociaż fantazjujesz :D to zdrowe xd choć pewnie nie tak jak twoje inne fantazje pozdrawiam :P

widzisz bo ja bardzo madra kobietka jestem ktora lubi probowac nowych rzeczy xD a ze swoim chlopakiem mam bardzo udany skes dzieki temu ze rozmawiamy o tym co nam sie podoba o co nie;) i zaczynamy od lajtowych pozycji pozniej przechodzimy do ostrzejszego "pchniecia" (hahha ale to brzmi xD) bo ja tez lubie ostro;p