Gość jwgedweghgf Napisano Kwiecień 26, 2011 czy to jest normalne??Wiekszosc czasu przesiedzialam w domu z dziecmi, teraz znalazlam prace w sklepie, wszystko bylo by ok gdybym umiala sie odnalesc towarzsko. Jest nas razem trojka dziewczyn. Odkad zaczelam prace to widze ze chyba zdziczalam przez ten czas przerwy. Na poczatku bylo ok, ale z czasem zaczelo sie zmianiac. Te dwie dziewczyny gadaja ze soba, smieja sie, jedna zagaduje druga i czas jakos im plynie jesli niema nic do roboty, a ja zostaje w tyle, sama. Nie mam w zwyczaju plotkowac i gadac o glupotach, nie zaprzyjaznilam sie z nimi na tyle zeby interesowac sie co slychac u jednej czy drugiej. One gaaja, dyskutuja, jedna pyta sie drugiej czy chce kawe lub cos ze sklepu bo akurat odzie a mnie nikt. Odzywam sie pierwsza tylko jak musze, zeby cos zapytac czy cos. Tak to nie. Zdziczalam normalnie. Czuje sie zle w pracy przez to ale nie umiem sie przelamac, nbiewiem nawet czy chce....co robic???> Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach