Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość berenikaaaaaaa222222

ZDRADA NA SKYPE !!! pomocy,prosze

Polecane posty

Gość berenikaaaaaaa222222

przed wczoraj sie dowiedzialam,ze moj facet mnie zdradza :( kilka razy umowil sie na skype z jedna dziewczyna i w czasie tych spotkan oni .. no wiecie :( przyznal sie do wszystkiego kiedy ta dziewczyna mi powiedziala(dluga historia).on powiedzial,ze kocha tylko mnie,ze to byla pomylka,ze zaluje strasznie,zebym mu wybaczyla,jezeli go kocham,ze zbladzil,ze sam nie wie dlaczego to zrobil,ze jest glupi,ze nienawidzi samego siebie .. ja nie potrafie mu wybaczyc i sam odszedl,powiedzial,ze jest skonczonym draniem,ze nienawidzi samego siebie ... ze ma straszne wyrzuty sumienia .. zegnal sie ze mna w taki sposob jakby chcial sobie cos zrobic ( w gruncie rzeczy on jest bardzo slaby psychicznie) .. nie wiem co robic :(

nic nie możesz zrobić, facet sam odszedł i jakiekolwiek były jego pobudki rozwiązał problem za Ciebie. Ze związków po zdradzie nigdy nie wychodzi nic dobrego.

Ja z jakąś godzinę temu zobaczyłam zdjęcię jakiejś gówniary, która ma zdjęcie z moim facetem jak ją przytula, gotuję się w środku, ale nie wiem co robić, napisałam mu sms ze lepiej dla Niego jak będzie miał wytłumaczenie na to co dziś znalazłam, ale nie wiem czy ja dobrze zrobiłam, jestem głupia i naiwna, wiem, że ta dziewczyna to był ktoś więcej, ale wcześniej nim mnie poznał. Może przesadzam. Co o tym myślicie? Jak sobie pomyślę, że on mnie oszukuje i ja w to wierzę to mam ochotę mu oczy wydłubać..

Gość enertko
a ja zaraz spierdzielam blache odbić

Gość Rogaty666
... No wybacz mu ?!?!? Proste...