Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacjee 2011

Kto moze polecic fajny hotelik nad morzem lub na Mazurach?

Polecane posty

Gość wakacjee 2011

Na tygodniowy pobyt z rocznym dzieckiem?

Gość plażowiczka weroniczka
ja mogę polecić KRYNICA MORSKA pensjonat LOTOS - tu strona www.pensjonatlotos.pl bylismy z mężem w zesZłe wakacje , super obsługa , jedzenie na 6 +, ŁADNE POKOJE Z ŁAZIENKAMI - niektóre maja także balkony - my taki mielismy super widok na morze pensjonat jest połozony praktycznie w centrum na rozstaju dróg nad morze i w drugą strone jest molo z barami, itp.... jest to ciche przyjemne miejsce sami zamierzamy w tym roku tam pojechać wiele moich znajomych było juz tam z dziećmi

Ja mogę polecić Jarosławiec, naprawdę świetne i spokojne miejsce. Jest mała miejscowość nad samym morzem, plaże nie są zatłoczone, ludzie nie wpadają na siebie, ceny są naprawdę niskie w porównaniu z obleganymi kurortami jak np Łeba. Byliśmy tam 2 lata temu, nocowaliśmy w Leśnej Chacie oto link: http://allegro.pl/domki-pokoje-apartamenty-nad-morzem-jaroslawiec-i1569363528.html Gospodarze są bardzo mili, do okola cisza i spokój, chata jest w małym lasku, parę kroków dalej jest największy aqua park w Europie.

Gość wakacjee 2011
O super, zaraz sobie poczytam.

Gość wakacjee 2011
Piszcie kobietki, czekamy! A może ktos zaproponuje coś fajnego w Mikołajkach? Nigdy tam nie byłam, a słyszałam że warto.