Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryjane8585

fryzjer na ślub, warszawa

Polecane posty

Gość maryjane8585

Witajcie, mam w lipcu wesele i szukam dobrego salonu fryzjerskiego w wawie bo chciałabym tym razem zaszaleć i zrobić sobie z wlosami coś ekstra. Mam falowane włosy lekko za ramiona i na co dzien noszę rozpuszczone lub spięte w kucyka, także bez specjalnych eksperymentów niestety.

Gość hiacyntoowaa
mnie czesała w domu znajoma fryzjerka i tez było super

Gość xladyMx
mogę Ci polecić salon gdzie czesałam się na studniówkę, ce-ce na Świętokrzyskiej. Super dziewczyny zrobiły mi fryzurkę i trzymała się jeszcze na następny dzień jak się obudziłam. A wcale nie było tak dużo lakieru itd. żeby był jakiś efekt skorupy, całość wyglądała naturalnie. Miałam pokręcone włosy spięte w luźnego koka, cześć pasm wystawała i były tak troche zmierzwione, taki nieład, ale kontrolowany ;) Do tego był wpięty kwiatek . Niestety nie mam zdjęć na tym komputerze, tak to bym pokazała :(

Gość MagdaLl
Dobrego fryzjera w okolicy, który mi zrobił fryzurę na ślub paradoksalnie znalazłam w sieci, bo na blogu https://slubi.pl/blog . Jakoś nikt ze znajomych nie był w stanie nikogo sensownego polecić, więc weszłam w neta i trochę poszukałam. Dobra strona, z dużą porcją porad i długą listą firm weselnych.

Gość gość
W Krakowie według mnie najlepszy jest Black Pearl, w warszawie niestety nigdy u fryzjera nie bylam :)

Gość zsdff
Dla mnie numerem jeden jeśli chodzi o tematykę ślubną jest portal o adresie slubi.pl. Na jego stronach znaleźliśmy niemalże wszystkie oferty związane ze zorganizowaniem naszego ślubu. Ogłoszenia zamieszczane są według kategorii tematycznej co ułatwia odszukiwanie odpowiednich ofert. Ja szczerze polecam bo to największa i najrzetelniejsza baza informacyjna.

Gość edyta_c
Według mnie najlepszą fryzjerką w Krakowie jest Pani Ania z salonu Vici. Genialne fryzury, świetna wyobraźnia :) Chodzę do niej regularnie i zawsze jestem zadowolona.

Gość gość
Ja polecam HR-Studio. Też mnie czesali na ślub i od tamtej pory jestem ich stałą klientką :)

Gość Kate_P
Na Ursynowie znajdują się dwa salony fryzjerskie Gnatyshyn - jeden przy Pasażu Ursynowskim 9, a drugi na al. KEN 36A. Pracują tam świetni specjaliści, którzy na pewno uczeszą Cię dokładnie tak, jak będziesz tego chciała. Jeśli będziesz potrzebowała porady profesjonalisty to są do Twojej dyspozycji. Zastanów się nad takim rozwiązaniem.

Gość gość
Ze swojej strony mogę polecić salon http://cortedelsole.pl/ , u mnie sprawdzili się naprawdę znakomicie. Zawsze chodzę do nich na czesanie przed jakimiś imprezami okolicznościowymi.