Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ik689689

MOJA PRZYJACIÓLKA CHWALI SIE SWOIM KIERUNKIEM STUDIÓW I NAMAWIA MNIE DO NIEGO!

Polecane posty

Gość ik689689

ona studiuje fiologię polską z logopedią. Jest zachwycona, mówi,że tak wiele mozliwosci, że widzi sie w pracy polonistki, albo jako logopeda( choc aby byc logopeda z prawdziwego zdarzenia trzeba ukonczyc logopedie z audiofonologią).Wychwala swój kierunek, a mój cały czas gani. Też studiuje dziennie, tylko ekonomię. Ja akurat lubię matmę, cyferki, widzę się w tym. Ona nie ma innego tematu, tylko jej studia, co robiła ostatnio na ćwiczeniach itp. boli mnie i przykro mi,że gada że ja po swoich studiach wyląduje na bezrobociu itp:(

Gość hahah hahaha ha!
sądzę że obie wylądujecie na bezrobociu więc nie wyrzekaj się tej przyjaźni, raźniej wam będzie ;)

Gość ik689689
sądzę,że nie, bo ja mam znajomosci:)

Gość hahah hahaha ha!
no to o co Ci chodzi? po cholerę się zadajesz z nią? :P

Gość DROGA KAFETERIANKKKO
ekonomia jest o wiele bardiej przyszłościowa niz fil. pol. I nie słuchaj osób, które tu siedzą- one nic w życiu nie osiągnęły, ich życie to kafe i komputer. Patrz na siebie. moja siostra skończyła ekonomi,e od razu dostała pracę w banku. Dzisiaj jest wiodącym pracownikiem. Trzymaj się. Pozdrawiam:)

Gość ik689689
ha ha ha- nie chcę skreslac wieloletniej przyjazni, znamy sie od dziecka, odbija jej tak odkad zaczęła studia.

Gość ik689689
z tymi znajomosciami to podszyw:P mam zamiar zrobic kurs księgowosci, umiem sobie radzic, nie sadze,żebym była bezrobotna.

Gość hahah hahaha ha!
wiesz mówię to z zawiści:( podcieram we włoszech dupy starym babkom i marzę o lepszym życiu:(

Gość hahah hahaha ha!
skoro jesteście przyjaciółkami to dlaczego jej tego nie powiesz?

Gość ik689689
ale własnie ja jej to mówię! mówiłam juz wiele razy, ale to jest jak grochem o sciane.