Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalallalalallalalallaaaaaaaaaa

CO ZA MAŁPA!!! CO MAM ROBIĆ??

Polecane posty

uuh...jak ja nie znoszę mojej macochy...otóż rok temu planowałam z moimi przyjaciółkami ze pojedziemy na wakacje do hiszpani...rozmawiałam z moim ojcem o tym i powiedział ze nie ma problemu ze bede mogla pojechać....a teraz co?? od paru miesiecy się wszystko zmienilo, mieszkam z moją macochą i jej bachorami i o d tej pory musze oszczedzac( wczesniej nie musialam, jak cos potrzebowałam to prosilam tate i nie bylo problemu), na wakcje oczywiscie tez nie pojade, nigdzie, bede siedziec 2 miesiące w domu na dupsku....a wszystko dlatego ze moj tata wszystkie pieniądze jakie mial i ma wydaje na nia i na jej dzieci...wyobrazcie sobie ze ONA chciała sklep z ubraniami, a on jej go kupił.....nienawidze jej..... i to nie to ze syndrom ksiezniczki....poprostu odkąd ona z nami mieszka jestem olewana ze tak powiem, ona cos chce "prosze bardzo" ona chce gdzies podjechac samochodem" prosze bardzo" , a ja jak chce zeby mnie podwiozl to gada ze paliwo drogie....a juz o podbieraniu mi moich rzeczy i grzebaniu mi pokryjomu przez nią to juz nie wspomne....

nie moge isc do pracy, bo tata powiedział ze sie nie bedzie mogl ze mną potem z podatku odliczyć czy cos....i generalnie na tym straci