Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddx

40-latka odpowie na pytania-czekam!!!

Polecane posty

Gość karamaoka
Ajron Majdan no i co przezywasz?nigdy nei pomyliłeś sie klikajac bez patrzenia na kalawiaturę?

ale fakt,to niewazne.co do twoich komentarzy to sa one nie na miejscu,ciekawe ile masz lat bo ja nie mam 41:P:P

Gość karamaoka
Ajron Majdan wiele bęłdów robie nie patrzac na klawie,ale na pewno nie orty.

Gość karamaoka
to ja ddx ale smieszne :-) jak checszwytykac błedy,to podkresl je wysztkei,bo przestawiam liery piszac nie patrzac na kalwiarurę.

Gość Astana
Karamaoka, w czym jest lepsze to, że nie zakładasz tylko czytasz? Za "personalja" - minus ale za "niebyt" plus. Niebyt to coś przeciwnego bytowi, jak rozumiem. W każdym razie - podoba mi się.

co do kompleksow to kazdy jakies ma.jednak prostytutke odradzam:):)

Gość karamaoka
Astana-nastepna uczepiła sie :-) czy nie zdażyło Ci sie nigdy pomylic liter nie parzsac na klawiaturę? Popatrz na moje teksty,przeciez mnówtwo jest w nich literówek. NIe jestem jeszcze na tyle dobra w pisaniu bez spogladani na klawiaturę

Gość karamaoka
to ja ddx aniby dlaczego odradzasz 36 latkowi,prawiczkowi prostytutke? Przeceież on nagle nie znajdzie chętnej na seks.Przezył 36 lat i jeszcze z kobietą seksu nie uparwiał,to ma jeszcze czekac. Niech wyszuka sobie taka miłą kobiete prostytutke i powie jej ,ze jest prawiczkiem i ona bedzie na pewno delikatna dla niego.

Gość Astana
To może patrz na klawiaturę podczas pisania. Jeszcze Ci się coś wymsknie niechcący i będzie jakiś problem z tego. :D Nie odpowiedziała sna pytanie w czym czytanie jest lepsze od zakładania topików (głupich Twoim zdaniem)? Literówki a nawet błędy ortograficzne robię dosyć często. Zbawieniem dla mnie jest funkcja autokorekty w edytorze tekstu.

bo jednak prostytutka to prostytutka.facet potrzebuje czulosci.ale to juz jego wybor.prosil o rad eto mu ja dalam.ja bym nie poszla z taka kobieta na miejscu faceta

Gość maciej prawiczek35
ddx jezeli bys mnie zobaczyła zrozumiałabys dlaczego mysle o prostytutce zapraszam na nk

Gość maciej prawiczek35
maciej orzeszek poznan

juz bylam i wielkiego problemu w znalezieniu partnerki nie widze:)

Gość karamaoka
to ja ddx głupias Pomysl,facet ma 36 lat,do tej pory nie uprawiał seksu,więc prawdopodobne,ze nie spotka w ciagu tego roku kobiety z która by mógł "chodzic"i w pewnym momencie przezyc ten pierwszy raz. On ma juz 36 lat,nie 20. Przeceiz nawet jakby znalazl kobietę na seks,to ona rtozniła by sie tylko tym,ze kasy za to by nie wzieła. Myśle,że dobra w swym fachu prostytutka zajęła by sie nim profesjonalnie. I nie mów tutaj o uczuciu,bo aby jakieś uczucie zaistaniało potrzeba czasu.A 36 latek nie ma go za wiele,bo on nie 20 latek,ze moze sobie jeszcze jakies 5 lat poczekac.

Gość Astana
36-latek też może poczkać 5 lat. Czekał tyle co co mu tam jakieś 5 lat. :D Nie słyszałaś o zakochaniu od pierwszego wejrzenia? Chwila i jesteś ugotowana. :D

jezeli zalezy mu tylko na bzykaniu to moze i rzeczywiscie niech idzie i bzyknie,przynajmniej ona mu nie odmowi:P:P

Gość karamaoka
Astana nie ma czegos takeigo jak miłosc od 1 wejrzenia,to tylko oczarowanie,zaurocznie,po prostu zwykła chemia,feromony... owszem,36 laktek moze czekac nawet i 10 lat,ale facet jednak chce to zrobic,nie chce juz czekac,on juz ma dosc czekania.gdy bedzie czekał i czekał,popadnie w wieksze komlepsy,wiec miła prostytutka mogła by byc pomocna. Nie wszystkie dziwki są dominujace agresywnie.To są zwykłe dziewczyny,które maja takze uczucia. I

Gość karamaoka
to ja ddx dziwisz sie 36 latkowi,ze chce ten 1 raz przezyc,nawet bez uczucia? Ogolnie nie wierze,ze On ma 36 lat i jest prawiczkiem,aczkoliwek zdarzaja sie takei przypadki.

Gość Astana
Karamaoka - czywiście, że jest miłość od pierwszego wejrzenia. :D I to jak jest. A skąd Ty masz takie myśli, że prostytutki to agresywne dominy? Za dużo filmó dla dorosłych się naoglądałaś i to z pólki o BDSM.

Gość karamaoka
Astana nie ma miłsoci od 1 wejrzenia.To tylko zauroczenie,ktore z czasem moze sie przerodzic w miłsoc lub nie,gdy obiekt miłosci bedzie znany lepiej.

Gość maciej prawiczek35
karamaoka uwierz ze jednak to prawda co napisałem

Gość karamaoka
maciej prawiczek35 no to jak prawda,to nie marnuj czasu,wyszukaj jakas fajna pania z agencji i do dzieła.

Gość Astana
Macieju a Ty byś chciał seksu z miłością czy tylko chcesz zaliczyc ten pierwszy raz, żeby nei być prawiczkiem?

Gość maciej prawiczek35
szczerze tak naprawde nie zalezy mi tylko na samym seksie bez uczucia ale na jakis zwiazek potrzebuje czasu mimo wszystko

Gość Astana
Robiłeś już coś, żeby poznać jakąś miłą kobietę?

Gość karamaoka
maciej prawiczek35 no to jezli masz 35 lat i jakois do tej pory nie zwiazłes sie z kobietą uczuciowo,to lepiej ten 1 raz miej juz za soba,nawet z prostytutką,bo nawet jak zapoznasz kobiete i zrobisz to znia,to wątpie w to,ze bedzie to z miłosci.

Gość maciej prawiczek35
masz racje karamaoka