Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babochłop29

kto sie zaszczepil na HPV

Polecane posty

Gość babochłop29

witam "moja" szczepionka na HPV obejmuje 3 szczepienia 1 2 - po ok 2 mies 3 - po ok 6 mies od 2 jestem juz po 1szym, dopadly mnie problemy finansowe i raczej nie bede mogla sobie pozwolic na kolejne (2) czy cos sie stanie? 3 sa dlatego ze po kilka wirusow, wiec czy jesli wzielam tylko 1 to bede to bedzie dzialala tylko w 1/3 czy tez moga wystapic jakies kąplikacje?

Gość babochłop29
o kurcze odpowiedz na poziomie Twojego nicku ;) to wazne 3 mies temu bylo mnie spokojnie stac na zapracenie 400 zł na szczepionkę, teraz nie moge dac nawet 50% tego, wiec mam problem czy ktos sie orientuje??

Gość Mohammed z uk
hpv to hiv?

Gość babochłop29
pytanie jest w 100% normalne, poniewaz ktos sie moze orientuje glupio jest mi sie tlumaczyc lekarzowi z mojej syt. materialnej, bo pewnie bedzie mnie namawiał

ja mialam mi lekarz powiedzial, ze obowiazkowe sa te 2 pierwsze razy, trzeci mozna sobie darowac. na zabiegi mozna juz isc po 2ch. ale ja i tak na wszystkie poszlam

Gość babochłop29
ja mialam zabieg po 1 (krioterapie)

Gość gosialalallalala
Raczej jak sie wezmie 1 dawke to to nic nie da. Zadzwon na infolinie Lux Med 801 80 08 08, wybierz opcje porady medyczne i spytaj,nie musisz sie tlumaczyc, ze masz zla sytuacje materialna.

moja odpowiedź też była normalna - to tak jak z antybiotykiem , albo bierzesz calą serię albo wcale bo to nie ma sensu. lekarz do niczego cie nie namówi bo sam za twoją kolejną szczepionkę chyba nie zapłaci:D:D:D co najwyżej dostaniesz zjebkę ,że nie przygotowałas sie finansowo do całości szczepień.

Gość babochłop29
uwierz ze zdarzaja sie sytuacje, ktore pochlaniaja wszystkie Twoje oszczednosci obojetnie jak nie bylabys przygotowana ;) oczywiscie Ci tego nie życze ;)

nawet mi nie przypominaj ile razy byłam w takiej sytuacji:D:D:D cóż , skoro jesteś w takiej trza się z tym pogodzić:D i wierzyc ,że będzie dobrze:D

Gość babochłop29
wiec nie pierdzil glupot, ze sie nie przygotowalam na kolejne szczepienia, bo zasoby byly spore, ale zycie niestety czasem zaskakuje

Gość babochłop29
tylko sie nie zesraj

Gość babochłop29
dzwonielam powiedzieli ze jak nie przyjme to nic sie nei stanie ale skoro mialam zabieg to moze powinnam to przyjac?? ktos tam pisal ze zabiegi po 2giej szczepionce

Gość gr765gbnm
przecież to nie jest szczepionka na żółtaczkę

Gość babochłop29
chodzi o zabiegi genekologiczne głupia, ale z ciebie łajza

Gość babochłop29
nie ma za co flaku